Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven

Als coöperatieve verzekeraar willen we samen met onze adviseurs en verzekerden, maatschappelijke projecten en initiatieven een extra steuntje in de rug geven om zich te kunnen inzetten voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Wij hebben daarom een budget van 200.000 euro vrijgemaakt om steun te bieden waar die nú het hardst nodig is. Het bedrag wordt verdeeld over meerdere lokale initiatieven in heel Nederland.

"Ben jij bij Nh1816 verzekerd? Klop dan bij jouw adviseur aan om samen bij Nh1816 aandacht te vragen voor goede doelen en initiatieven die onze steun hard nodig hebben."

Tip lokale goede doelen en initiatieven!

De lokale goede doelen en initiatieven die door Nh1816 op steun kunnen rekenen, richten zich op het ondersteunen van de gevolgen van de coronacrisis:

  • Primaire behoeften zoals voedsel, kleding en onderdak; 
  • Bevorderen van mentale en fysieke gezondheid; 
  • Ondersteunen van lokale ondernemers bij hun hulp aan goede doelen en initiatieven.

De adviseurs zijn op de hoogte van de gestelde voorwaarden bij deze actie en kunnen bij Nh1816 een aanvraag indienen.

Samen betrokken, nu en in de toekomst

Samen met onze adviseurs staan we dichtbij onze verzekerden. Daarom vragen wij onze adviseurs en verzekerden met ons mee te denken welke lokale goede doelen en initiatieven onze steun nodig hebben. Denk na over de volgende vragen: Welke mooie lokale initiatieven en goede doelen zijn actief in jouw omgeving? Waarmee kunnen we deze initiatieven NU helpen? en Waarmee kun ze ook de rest van het jaar en de toekomst in? 

Coöperatie Nh1816

Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar en staat midden in de samenleving, die het momenteel zwaar heeft. Wij dragen graag iets bij, waar hulp het hardst nodig is. Dat is waar Nh1816 voor staat: we verzekeren met oog voor de wereld om ons heen en zetten samen de schouders onder sterke maatschappelijke initiatieven. We zorgen voor elkaar! Vanuit de coöperatie Nh1816 worden lokale goede doelen en initiatieven financieel ondersteund.

Voorbeeld van een lokaal initiatief

We bieden je graag inspiratie om je een idee te geven welke lokale initiatieven op onze steun kunnen rekenen. Bijvoorbeeld de mooie actie van financieel adviseurs Ad en Natalie van de Mierden, van het gelijknamige assurantiekantoor in het Brabantse Waalwijk. Zij zijn erg betrokken bij hun omgeving. Toen zij van het initiatief hoorden om tijdens het paasweekend maaltijden te doneren aan de zorghelden in omliggende zorginstellingen, kwamen ze direct in actie!

Zij vroegen Nh1816 samen een donatie mogelijk te maken voor het samenstellen van de maaltijden. Samen sponsorden we 80 maaltijden. Nh1816 zorgde ook voor toepasselijke paaskaartjes hierbij. Ad en Natalie bezorgden de maaltijden, samen met hun kinderen, zelf bij de zorginstellingen tijdens het paasweekend!

Een prachtig initiatief waarbij maatschappelijke betrokkenheid centraal staat. Samen de schouders eronder zetten: dat past bij de Coöperatie Nh1816!  De waardering voor deze actie was groot: het nieuws bereikte het Brabants Dagblad. Bekijk hier het artikel.

Een mooi voorbeeld. Zo kan ook jij jouw steentje bijdragen in jouw omgeving!