Kantoor

Kerkwijk 7
5258 KA  Berlicum

073-3035303
google map

Van der Doelen

Al sinds de oprichting in 1993 staat Van der Doelen voor een persoonlijk, vertrouwd en onafhankelijk advies. Wat onder leiding van oprichter Antoon van der Doelen begon als een relatief klein assurantiekantoor, is in de loop van de jaren (gestaag) gegroeid tot een middelgroot adviesbureau met een ervaren en talentvol team op het gebied van hypotheken, risicobeheer en verzekeringen.

Vanuit onze vestigingen in Geffen, Berlicum en Loosbroek adviseren, bemiddelen en ondersteunen we onze particuliere en zakelijke relaties dagelijks bij het realiseren van hun doelen. In een snel veranderende branche volgen we alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en passen we deze proactief toe in onze dienstverlening. We kennen onze klanten persoonlijk en geven graag advies op maat.

In 2013 heeft Ruud van der Doelen het stokje van zijn vader Antoon overgenomen. De deskundigheid en de informele werksfeer zijn sinds deze overname gebleven en het ‘nieuwe verzekeren’ krijgt meer aandacht. Bij Van der Doelen betekent dat slimme techniek koppelen aan persoonlijk contact.

Wij staan graag voor je klaar!

Vraag advies Vraag offerte aan Bel me terug

* Verplichte veldenKantoor

Kerkwijk 7
5258 KA  Berlicum

073-3035303
google map

Andere vestigingen