Garantie tegen onderverzekering

Waardemeters

Wilt u zeker weten dat uw inboedel en woning niet zijn onderverzekerd? Nh1816 Verzekeringen biedt na het invullen van de herbouwwaardemeter en de inboedelwaardemeter 5 jaar garantie tegen onderverzekering. Ongeacht de daadwerkelijke waarde van uw inboedel en woning. Tussentijds aangebrachte aanpassingen (zoals zonnepanelen of een laadpaal) zijn dan ook standaard meeverzekerd.

Adviseur bewaakt 5-jaarstermijn

De adviseur speelt een belangrijke rol bij de garantie tegen onderverzekering. Hij bewaakt de 5-jaarstermijn en adviseert de herbouwwaardemeter en inboedelwaardemeter tijdig opnieuw en secuur in te vullen. Zo blijft de garantie tegen onderverzekering gelden en voorkomt u financiƫle problemen als blijkt dat de kosten hoger zijn dan de verzekerde som.

vrouw met inboedelwaardemeter op de bank

Inboedelwaardemeter

Heeft u een inboedelverzekering en wilt u zeker weten dat uw inboedel niet is onderverzekerd? Download de inboedelwaardemeter. Beantwoord alle vragen over uw gezinssamenstelling, inkomen en woning zo nauwkeurig mogelijk. Heeft u hulp nodig? Uw adviseur staat voor u klaar.

man met woonhuisverzekering maait gras achter zijn huis

Herbouwwaardemeter

Heeft u een woonhuisverzekering en wilt u zeker weten dat uw woning niet is onderverzekerd? Download de herbouwwaardemeter. Hiermee berekent u eenvoudig en objectief de verzekerde waarde (herbouwwaarde) van uw woonhuis. Heeft u hulp nodig? Uw adviseur staat voor u klaar.

Naar boven