Infographic Wintersport Nh1816 mobiel

Wintersport: welke verzekeringen heeft u nodig?

Bestaat er zoiets als een complete wintersportverzekering? Onderweg naar en tijdens uw wintersport loopt u namelijk een aantal risico’s. Van autopech tot een skiongeluk. Check de risico's en ontdek de oplossing van Nh1816. Alles voor een onbezorgde wintersport in 1 verzekeringspakket. 


1. Autopech

Autopech! Gelukkig heeft u een autoverzekering met de aanvullende dekking pechhulp. Vervangend vervoer is onderweg.

Bij de autoverzekering kunt u kiezen voor de aanvullende dekking Pechhulp. Zo bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg. Bij Nh1816 kiest u voor pechhulp in Nederland of in Europa. Gaaat u op wintersport? Met de Pechhulpverzekering in Europa kunt u ook onderweg naar uw wintersportbestemming rekenen op hulp bij pech onderweg. 

Auto met pech infographic
Skispullen infographic

2. Skispullen gestolen

Tijdens de lunch zijn uw skispullen gestolen. Balen! U belt uw adviseur. Hij stelt u gerust. Bij de aanvullende wintersportdekking, zijn uw skispullen verzekerd. U huurt skispullen en gaat de piste weer op.

Goed om te weten: standaard is uw sportuitrusting tot € 500,- per persoon per reis verzekerd op de aanvullende wintersportdekking. Met de aanvullende dekking sportuitrusting bij uw reisverzekering zijn uw skispullen tot zelfs € 6.000,- per reisgezelschap per reis verzekerd. Natuurlijk neemt u altijd voldoende maatregelen om diefstal te voorkomen. 

3. Off-piste skiën

Een gids vraagt of u meegaat off-piste. Dat is niet zonder gevaar. U gaat mee, want met de wintersportdekking van Nh1816 bent u goed verzekerd.

In tegenstelling tot veel andere verzekeraars biedt Nh1816 wel dekking tijdens off-piste skiën. Een goede voorbereiding, kiezen voor de juiste materialen en op pad gaan met ervaren medeskiërs zijn de vereisten. 

Man die skiet van de piste infographic
Banaan infographic

4. Banaan

U maakt een lelijke val op de piste. Met de banaan wordt u van de piste gehaald, waarna u in een kliniek wordt onderzocht. Gelukkig valt alles mee en skiet u met de aanvullende dekkingen wintersport en medische kosten in uw achterhoofd 2 dagen later vrolijk de piste af.   

Tip: Sluit bij uw reisverzekeringen de optie wintersport en de aanvullende dekking medische kosten af. Redelijke vervoers- en behandelkosten worden dan vergoed. En als u na een ongeval niet meer kan skiën of als u tussentijds uw wintersportvakantie moet afbreken, vergoedt Nh1816 ook de kosten van skipassen, skiliften en skihuur voor de periode waarin u dit niet meer gebruikt. 

Wilt u ook alles voor een onbezorgde wintersport in 1 verzekeringspakket? Onze adviseurs bij u in de buurt vertellen u graag meer.

Copyright © - Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Neem bij schade altijd contact op met de Nh1816 alarmcentrale via tel. 088-112 18 16. Raadpleeg voor meer informatie de VerzekeringApp of de voorwaarden.