Ubels Assurantiën te Leek

Ik houd van mijn vak en het helpen van mensen

Gijs Ubels

Gijs Ubels

De mensen hier in Leek, een dorp en gemeente onder de rook van Groningen, weten dat ik financieel adviseur ben en spreken mij gewoon aan, klant of geen klant. Het geeft mensen een gerust gevoel dat ze weten met wie ze van doen hebben en dat je voor ze klaar staat. Ik heb er ook totaal geen moeite dat mensen mij ’s avonds of in het weekend bellen. Ik houd van mijn vak en het helpen van mensen. Ik geloof dat dit ook voorwaarde is om op de lange termijn succesvol te blijven als financieel adviseur.

Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau (winkels, onderwijsaanbod en voldoende sociaal culturele en recreatieve mogelijkheden) en het ligt op een kwartier rijden van Groningen met zijn levendigheid, jeugdigheid en bedrijvigheid.

Ik ben goed op de hoogte van het wel en wee in Leek en heb veel contacten op allerlei vlakken. Ik draag graag mijn steentje bij aan de leefbaarheid als vrijwilliger. Daarnaast sponsort mijn kantoor diverse verenigingen en activiteiten zoals bijv. de voetbalvereniging en de wandelvierdaagse.

Heel recent heb ik er samen met Nh1816 voor gezorgd dat de Stichting Autisport Leek een opblaasbare voetbalboarding heeft gekregen. Hierdoor kunnen kinderen met autisme of een andere beperking in een veilig en overzichtelijk speelveld toch voetballen.

Je treedt op het moment van overhandiging op de voorgrond. Dat doe ik niet graag maar het geeft mij ongelooflijk veel voldoening als ik de betreffende kinderen naar hartenlust zie voetballen. Daarnaast is de waardering die je krijgt van de kinderen en hun ouders gewoon leuk.

Door sponsoring kun je ook je gezichtsveld verbreden. Een paar jaar geleden werd ik gevraagd om een donatie te doen voor het plaatsen van een AED-wandkast. Bij de officiële ingebruikname werd gevraagd of ik ook burgerhulpverlener was. Ik moest de organisatie teleurstellen maar beloofde daar direct verandering in aan te brengen. Vervolgens heb ik een uitgebreide EHBO-cursus gevolgd en ben nu gediplomeerd EHBO-er!

Naar boven