Unico Finance

Persoonlijk contact is onverslaanbaar.

unico finance

                                                                                  Ricardo Piga en Carolien Verheul 

De vele actieve verenigingen in de Veluwegemeente Eerbeek zorgen ervoor dat het een hecht dorp is. Eerbeek blinkt uit in sportiviteit, tennis, voetbal, volleybal, wandelvierdaagse, alles is aanwezig. Zelfs Halloween wordt sportief benaderd. Er komen dan ongeveer drieduizend fietsers uit heel Nederland, om een spooktocht te rijden door het dorp en het buitengebied. De routes zijn afgebakend met duizenden lichtjes, een prachtig gezicht! Net als veel lokale bedrijven, is Unico Finance betrokken bij de plaatselijke activiteiten en verenigingen in Eerbeek. Als geboren en getogen Eerbekenaar zit dat gewoon in het bloed. We tonen hiermee onze betrokkenheid bij het leven in en rond Eerbeek. 

Onze plaats ligt aan de oostelijke zijde van Nationaal Park Veluwezoom. Ik ken het park natuurlijk, maar ik kom er iets te weinig naar mijn zin. Het kantoor vergt de nodige tijd en ik zou dat ook niet anders willen. Wij, collega Carolien Verheul en ik, vinden dat we er écht voor onze relaties moeten zijn. Uiteraard, we hebben Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp voor het snelle informeren, maar persoonlijk contact is onverslaanbaar. Ik zoek ook geen kwantitatieve groei, het liefst breid ik in de toekomst vooral mijn kennis en service voor relaties uit. Verdieping dus. 

De meeste van onze relaties wonen in deze regio, of komen hier vandaan. Vertrouwen speelt hier een belangrijke rol en mensen komen vaak via mond-tot-mondreclame bij ons terecht. Het is ook geweldig om in successen te mogen delen; Een relatie had een gesplitste woning voor zijn gezin en zijn ouders op het oog. Met passen, meten, rekenen en adviseren konden we hen ondersteunen op weg naar hun droomhuis. Het is zo mooi als het dan lukt! Een tip die ik meegeef: je bent beter af bij een adviseur. Het lijkt wel alsof je goedkoper wat producten bij een verzekeringsmaatschappij kunt aanschaffen, maar een adviseur kan vaak een voordeliger én beter pakket voor je samenstellen. Het is maatwerk. Je merkt pas hoe volledig jouw verzekering is als er sprake is van schade. Juist dan is het belangrijk om goed begeleid te worden en een persoonlijk aanspreekpunt te hebben.

Sport maakt een belangrijk deel uit van mijn leven. Ik zaalvoetbal, sta op het veld bij Eerbeekse Boys en tennis bij TC Eerbeek, een vereniging waar ons kantoor bordsponsor is. Vorig jaar heb ik de Run For KiKa in Nijmegen gelopen. Een ander prachtig goed doel, is de Twentse Wens Ambulance, een project dat we een aantal jaren geleden samen met Nh1816 mochten steunen. De Twentse Wens Ambulance is een stichting die wensen van mensen met een chronische en terminale ziekte werkelijkheid laat worden. Het zijn heel bescheiden en pure wensen, zoals nog eenmaal naar het strand in Texel. Wij vinden het een eer om aan zoiets moois te mogen bijdragen.

Naar boven