Van de Mortel Assurantie Advies te Venray (LB)

Van de Mortel Advies | Bart van de Sterren aan het woord

Bart van de Sterren

Bart van der Sterren

Met Van de Mortel Advies zijn wij goed vertegenwoordigd in de lokale verenigingen en sportclubs. Zelf heb ik onder meer zitting in het bestuur van de carnavalsvereniging van Venray, de Piëlhaas. In 2014 was ik ook prins Carnaval, Bart I. Voor prins Carnaval kun je je niet opgeven, je wordt gevraagd. Een hele eer en leuk om te doen, maar ook heel intensieve dagen.

Venray heeft de voorzieningen van een stad, maar de sfeer van een dorp. De mensen hier verwachten dat we naar ze luisteren en hun probleem oplossen. Op een eerlijke manier.

Geen 0900 nummer

De deur van ons kantoor staat voor iedereen open. Bij ons geen 0900-nummers; wie ons belt, krijgt echte mensen aan de lijn. Wij hechten grote waarde aan digitalisering, maar dan vanuit het oogpunt om onze doelmatigheid te vergroten. De klant verwacht van ons persoonlijke aandacht, dus dat moet je vooral niet digitaliseren. De combinatie van persoonlijke aandacht en online gemak, maakt de financieel adviseur uniek.

Sterker nog: naarmate internet groeit, neemt de behoefte aan onze begeleiding toe. Mensen zien op het internet door de bomen het bos niet meer, zoeken bevestiging van de juistheid van hun keuzes.

Verder: online aanbieders zijn heel goed in processen, maar hun klanten kennen ze niet. Wij kennen ieders persoonlijke situatie, weten waar mensen wonen, waar ze werken.

Denken vanuit risico's

Een stuk klantenbinding ontstaat ook doordat ik mee werk aan de rubriek ‘Zo zit dat’ in het regionale nieuwsblad ‘Peel en Maas’. In deze rubriek behandel ik financiële zaken. Steeds vanuit de gedachte van ons kantoor dat wij mensen helpen om risico’s beheersbaar te maken. Voor ons zijn verzekeringen daar een onderdeel van. Als je denkt vanuit risico’s kun je mensen voor een heleboel ellende behoeden.

We laten ons lokaal ook zien via sponsoring. Soms organiseren we zelf een evenement, met name rond het thema wonen.

Momenteel doen we ook mee aan VoordeBuurt, het initiatief van RegioBank voor leefbaarheid in Nederland. In Oostrum, hier vlakbij Venray, kijken we hoe we verenigingen beter kunnen laten samenwerken. Zodat het verenigingsleven en daarmee de leefbaarheid behouden blijft.

Naar boven