Van Hooft & Postema

De wensen en behoeften van onze klant staan voorop

Het klantbelang

Als financieel dienstverlener staat Van Hooft & Postema zijn klanten bij met financiële raad en daad bij alle levensgebeurtenissen, van geboorte tot overlijden. "De wensen en behoeften van onze klant staan voorop", aldus Ton van Hooft, directeur bij Van Hooft en Postema. "Vanuit ons kantoor in het Brabantse Maren-Kessel, een kleine maar hechte gemeente aan de Maas, bieden we al 12,5 jaar passende oplossingen aan onze klanten".

Soms ligt de oplossing niet voor de hand. Bijvoorbeeld als iemand buiten zijn schuld om in de financiële problemen komt en zijn premie niet meer kan betalen. Waar veel instanties afscheid nemen zodra een klant geen premie meer kan betalen heeft Ton van Hooft onlangs in overleg met de schuldsanering een plan voor een klant opgesteld. Inmiddels heeft de betreffende relatie zijn financiële zaken weer op orde. 'Het geeft een goed gevoel om deze klant met gerichte aandacht, tijd en energie te kunnen helpen en een oplossing te bieden", aldus Ton.

Midden in de maatschappij

Van Hooft & Postema staat midden in de maatschappij en doet graag iets terug voor haar klanten en de lokale samenleving. Samen met de plaatselijke voetbalvereniging SV Maaskantse Boys organiseerde Ton van Hooft dit jaar het voetbaltoernooi '4x Kessel' met speciale aandacht voor amputatievoetbal. Niet iedereen is namelijk in staat op een normale manier te voetballen. Een bekend voorbeeld in Maren-Kessel is dorpsgenoot Bas van der Voort, die door een Osteosarcoom (vorm van botkanker) in zijn jeugd een been heeft moeten laten amputeren. Het heeft Bas er niet van weerhouden zijn favoriete sport te beoefenen. Hij speelt weliswaar niet bij een regulier voetbalteam, maar bij het Amputatievoetvalteam. Dit is ontstaan op initiatief van de Stichting KortermaarKrachtig, de landelijke vereniging voor mensen met een amputatie of aangeboren reductie van een ledemaat.

Tijdens het toernooi speelde Bas met zijn teamgenoten van het Nederlands Amputatievoetbalteam een heuse interland tegen het Amputeam van België. Een derby der Lage Landen onder leiding van topscheidsrechter Pol van Boekel. Helaas geen winst voor Nederland maar het was een fantastisch toernooi die werd afgesloten met een feestavond voor gasten, vrijwilligers en spelers. De band "You Teek Mie In De Meeling" met Ton van Hooft achter de drums verzorgde een spetterend optreden.
"Met het toernooi is geld ingezameld voor de Stichting Amputatievoetbal Nederland en hebben we iets bijzonders kunnen doen voor onze hechte gemeenschap", sluit Ton af.

Naar boven