Wormgoor Assurantiën te Eibergen

Zien is vertrouwen

Max Wekking van Wormgoor Assurantien

Max Wekking

Wij hebben vestigingen in Eibergen, Lichtenvoorde en Neede. Die kantoren zijn ons heilig. Zien is vertrouwen. Op onze kantoren zien de mensen met wie ze te maken hebben. En dat wij helpen op een normale manier. Dat is de mentaliteit van de Achterhoek: doe maar normaal, dan doe je gek genoeg.

Onze deur staat open voor onze klanten. We werken ook bewust niet op basis van uurtje-factuurtje. En klanten krijgen gewoon onze mobiele nummers, zodat ze ons altijd kunnen bereiken. Al is het op zaterdagmiddag.

Betrokkenheid vinden wij essentieel. Niet alleen richting klant, maar ook richting verzekeraar. Als adviseur dienen wij natuurlijk het belang van de klant. Maar die klant is niet geholpen als de verzekeraar te weinig premie ontvangt om te kunnen uitkeren als er onverhoopt schade optreedt. Als adviseur zorgen we ervoor dat beide partijen blij zijn met elkaar.

Wij sponsoren verschillende voetbalverenigingen. Meer uit persoonlijke interesse dan dat we het nodig hebben om nieuwe klanten te krijgen. Wij krijgen nieuwe klanten door recommandatie. Omdat we de klant de aandacht geven die hij verdient.

Er is echter een sponsordoel in Lichtenvoorde waar wij ons bijzonder verbonden mee voelen. Dat is de HuntingRUN, met ingang van dit jaar uitgebreid tot de HuntingGAMES. Samen met Nh1816 zijn wij hier hoofdsponsor van.

Mijn petekind Manouk is de HuntingRUN drie jaar geleden gaan organiseren nadat haar vader werd getroffen door de ziekte van Huntington. Dit is een erfelijke hersenaandoening. Zenuwcellen in hersendelen die bewegingen en verstandelijke vaardigheden aansturen, sterven af. Hier bestaat helaas nog geen geneesmiddel tegen.

Meer geld voor onderzoek is dus welkom. Inmiddels heeft de Stichting HuntingRUN ruim 20.000 euro opgehaald. Geld waarvan je weet dat het goed terecht komt. Wij zijn heel blij dat we hier een steentje aan kunnen bijdragen.

Naar boven