Actieperiode: 19 oktober 2020 t/m 3 januari 2021

Naar ARTIS met korting

Beleef ARTIS voor slechts 5 euro p.p.
Actieperiode: 19 oktober 2020 t/m 3 januari 2021

Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol

Bezoek het park
Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. 

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in Micropia, het eerste microbenmuseum ter wereld. 

Bekijk de giraffen samen met zebra’s en koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium.

Ontdek ARTIS coronaproof
Bij ARTIS worden uiteraard de RIVM-maatregelen gehanteerd. Lees op de website van ARTIS hoe zij de actuele maatregelen in het park hanteren. 

Voorwaarden

  • U bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar uw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal vier personen.
  • De korting geldt alleen voor de kaarten vanaf 10 jaar (ook jongere kinderen kunnen op deze kaarten naar binnen).
  • De actieperiode voor het bestellen van tickets loopt tot en met 3 januari 2021.
  • De tickets met korting reserveert u op een bepaalde datum en in een tijdsblok in een periode t/m 3 januari 2021.
  • Voor tickets vanaf 1 t/m 3 januari betaalt u 6 euro per persoon i.p.v. 5 euro vanwege de prijsverhoging van de ARTIS tickets in 2021.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij ARTIS. 

Aanvraagformulier kortingscode ARTIS

Namens de Coöperatie Nh1816 mogen wij u als lid uw persoonlijke kortingscode aanbieden voor toegang tot ARTIS in het najaar.

Bent u bij Nh1816 verzekerd en wilt u uw persoonlijke kortingscode aanvragen, vul dan onderstaand formulier in. Wij controleren of u bij Nh1816 verzekerd bent waarna u binnen een week een unieke actiecode van ons ontvangt (zolang tickets met korting beschikbaar zijn).

* Verplichte velden

Maatschappelijk partner van ARTIS

Nh1816 Verzekeringen staat als coöperatieve verzekeraar midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het de nieuwe verblijven van de Jaguars, de Bennett wallaby’s, de zwarte slingerapen en de gibbons mede mogelijk te maken via Stichting Goede Doelen Nh1816.

Lees hier meer over de ondersteuning aan ARTIS