slingeraap met baby in ARTIS

1 juli t/m 4 september

Een zomerdag vol familieplezier

Beleef ARTIS voor slechts € 5,- p.p. in plaats van € 25,- p.p. Wil je het Groote Museum of Micropia ook ontdekken? Bestel dan een combi-ticket voor slechts € 10,- p.p. in plaats van € 30,-. 

Bezoek het park

Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in Micropia, het eerste microbenmuseum ter wereld. 

Bekijk de giraffen samen met zebra’s en koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen.

Dit ledenvoordeel wordt aangeboden door het ARTIS en de Coöperatie Nh1816. 

Kortingscode aanvragen

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ARTIS-ticketstraat gaat bestellen.

 Let op; het invoeren van de kortingscode kan in de laatste stap van de Nh1816-ticketstraat op artis.nl.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • U bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar uw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal vier personen.
  • De korting geldt alleen voor de kaarten vanaf 10 jaar (ook jongere kinderen kunnen op deze kaarten naar binnen).
  • De actieperiode is 1 juli t/m 4 september 2022.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij ARTIS. 
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer u het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling
zangeres tijdens artis zomeravond

Beleef de Zomerdagen

Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 4 september zijn er naast de ARTIS Zoomeravonden de hele zomer overdag en op zaterdagavond activiteiten voor families en kinderen.  

Artis de Partis neemt de allerkleinsten mee op een avontuurlijke route door het park, er zijn voorstellingen van Poppenkast op de Dam of Kareltje en Sjonnie en er is overal plek om met de kinderen te picknicken in het gras. Elke zaterdag is ARTIS tot zonsondergang geopend met een muzikaal programma tijdens de ARTIS Zoomeravonden . 

gibbonverblijf in ARTIS

Maatschappelijk partner van ARTIS

 

Nh1816 Verzekeringen staat als coöperatieve verzekeraar midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het de nieuwe verblijven van de Jaguars, de Bennett wallaby’s, de zwarte slingerapen en de goudwanggibbons mede mogelijk te maken via Stichting Goede Doelen Nh1816.

Lees hier meer over de ondersteuning aan ARTIS

Naar boven