personen buiten bij stichting welzijn op 1.5m afstand

Castricum

Verrassingsboxen voor maatjes Stichting Welzijn

Inwoners van de wijk Simon Stevin en bewoners van Stoer, een kleinschalige woonvorm voor mensen die begeleiding en intensieve verzorging nodig hebben, kregen in donkere tijden van Stargroup en Nh1816 Verzekeringen een lichtpuntje.

 

Doordat het Sinterklaasfeest in de Edense wijk Simon Stevin niet door kon gaan, werd een alternatief bedacht: een banketstaaf met logo van Stargroup en Nh1816 én een kleurplaat, met kans op leuke prijzen. Voor de bewoners van STOER pakte het kerstfeest anders uit. Een leuk uitje plannen, was onmogelijk. Daarom ontvingen de bewoners een cadeaubon voor een uitje. Voor als het straks weer kan en verantwoord is.

 

Cynthia Suurendonk, marketing medewerker bij Stargroup: “Ondanks dat we de afgelopen maanden allemaal thuis moesten blijven, hebben we in de financiële branche geen tegenslag gehad. Daar zijn wij natuurlijk dankbaar voor, maar tegelijkertijd raakt ons het lot van inwoners van Ede. Met succes hebben wij met ons kantoor twee keer een beroep gedaan op het fonds dat Nh1816 in het leven riep om initiatieven te steunen om gedupeerden door corona te helpen. Heel mooi dat wij samen iets voor de mensen in onze omgeving kunnen betekenen”

Naar boven