cheque overhandiging stichting wensambulance

Utrecht

Steun voor Stichting Wensambulance

Stichting Wensambulance zet zich in voor mensen in hun laatste levensfase door hun grote wens in vervulling te laten gaan. Maar het coronavirus maakt dit een stuk lastiger. Werkhoven Adviesgroep steunt de vestiging in Utrecht daarom graag. Nu én in de toekomst!

Oproep van Werkhoven Adviesgroep
Via een oproep van Werkhoven Adviesgroep aan hun klanten kwam Stichting Wensambulance Utrecht als een van de getipte goede doelen naar voren. Het coronavirus maakt het lastig om laatste wensen in vervulling te laten gaan; denk aan een bezoek aan het strand of de dierentuin. Vrijwilligers van de stichting moeten extra voorzichtig zijn. Voor hun eigen gezondheid en vooral ook voor de mensen voor wie een wens wordt gerealiseerd, want zij zijn al erg kwetsbaar. Veel wensen worden geannuleerd en ondertussen overlijden mensen die mee zouden gaan met de wensambulances.

Hulp en donatie voor vestiging Utrecht
Sander Werkhoven besloot met zijn team om Stichting Wensambulance (vestiging Utrecht) te steunen door vrijwilligerswerk aan te bieden. Samen met Nh1816 overhandigden zij bovendien een mooie cheque van maar liefst 2.500 euro! Maar dat is nog niet alles. Sander wil de stichting blijven steunen in de toekomst. Hij is namelijk van plan een jaarlijkse donatie te doen.

Naar boven