covers van de laatste zes ZEST magazines

Fris, scherp en prikkelend

ZEST Magazine

Fris, scherp en prikkelend, luidt de ondertitel van ZEST Magazine. Ons gratis blad voor alle leden van Nh1816, dat wij uitgeven namens Coöperatie Nh1816. Een glossy om echt voor te gaan zitten, met ieder jaar een ander thema. ZEST is niet alleen de titel van dit magazine, het is ook een andere benaming voor de geraspte of gesneden buitenste schil van citrusvruchten als de citroen, sinaasappel of limoen. Ook fris, scherp en prikkelend!

Informatieve Glossy

ZEST Magazine staat ieder jaar vol artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten. Maar ZEST is ook een blad dat u informeert over wat Nh1816 doet voor haar verzekerden, financieel adviseurs en de maatschappij.

Jaarlijks op de deurmat

ZEST Magazine valt jaarlijks, medio juni bij onze Nh1816 leden op de mat. Op de website zest-magazine.nl vindt u tussendoor meer informatie én inspiratie.

Aantrekkelijke ledenvoordelen

In ZEST Magazine leest u ook over onze actuele ledenvoordelen. Waar gaat u met korting van genieten? Een dagje ARTIS, een voorstelling in Carré, met het gezin naar NEMO of toch naar het Reddingmuseum of Nederlands Openluchtmuseum? Laat u inspireren. Blijf op de hoogte!

Geen ZEST ontvangen?

ZEST Magazine geven wij samen met uw adviseur uit. Heeft u als lid van de coöperatie geen ZEST ontvangen? Vraag hem op bij uw adviseur. Hij stuurt u graag een ZEST na.

Bent u lid, maar wilt u liever geen ZEST ontvangen? U kunt zich uitschrijven via de VerzekeringApp of onderstaande link.

Naar boven