Cover van de laatste editie Zest Magazine

Fris, scherp en prikkelend

Zest Magazine

Het goede bewaren in een snel veranderende maatschappij. Dit zichtbaar maken vanuit een coöperatieve gedachte, is wat Zest Magazine voor je doet. Zest Magazine is fris, scherp en prikkelend. Het is een knipoog naar zest, de rasp van een citrusvrucht. We maken Zest Magazine als een zomers cadeau voor de leden van Nh1816. Een ledenmagazine vol inspirerende verhalen en foto’s. Van plekken om onder te dompelen tot ledenvoordelen om van te genieten.

Informatieve Glossy

Zest Magazine staat ieder jaar vol artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten. Maar Zest is ook een blad dat je informeert over wat Nh1816 doet voor haar verzekerden, financieel adviseurs en de maatschappij.

Jaarlijks op de deurmat

Zest Magazine valt jaarlijks, medio juni bij onze Nh1816 leden op de mat. Op de website zest-magazine.nl vind je tussendoor meer informatie én inspiratie.

Aantrekkelijke ledenvoordelen

In Zest Magazine lees je ook over onze actuele ledenvoordelen. Waar ga jij met korting van genieten? Een dagje ARTIS, een voorstelling in Carré, met het gezin naar NEMO of toch naar het Reddingmuseum of Nederlands Openluchtmuseum? Laat je inspireren. Blijf op de hoogte!

Geen Zest ontvangen?

Zest Magazine geven wij samen met jouw adviseur uit. Heb jij als lid van de coöperatie geen Zest ontvangen? Vraag hem op bij jouw adviseur. Hij stuurt je graag een magazine na.

Ben je lid, maar wil je liever geen Zest ontvangen? Je kan je uitschrijven via de VerzekeringApp of onderstaande link.

Naar boven