fort eiland pampus van boven

Slechts € 6,- per persoon

Avonturen op Pampus

Een dagje naar Pampus begint al op de boot, want… Pampus is een eiland en daar kom je niet op de fiets! Misschien met de waterfiets, maar dat is een ander verhaal. We gaan dus met de boot, naar Pampus. Onderweg is er al veel te zien: we varen langs het Muiderslot, langs prachtige boten. Of vanaf het splinternieuwe land van IJburg. Als je goed oplet zie je de supersnelle speedboot van de koning… Ontdek meer op het forteiland over de lange geschiedenis die Pampus rijk is! Beleef dit spannende familieuitje met korting!  

Voor slechts € 6,- per persoon in de periode mei tot en met september 2024. Beperkte beschikbaarheid tickets met korting, op=op!  

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm. De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.

Vanaf 1 mei 2024 kunnen tickets met korting worden besteld bij Forteiland Pampus. Zolang tickets met korting beschikbaar zijn.

homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

het fort in fort pampus

Wat is er te doen op Forteiland Pampus?

Het Geheime Wapen van Amsterdam. Vlieg in een virtuele ballonvaart over de Stelling van Amsterdam. Laat je verrassen en stap aan boord bij Leon Mary! Hij neemt je mee in een duizelingwekkende ballonvaart over De Stelling van Amsterdam. Deze verdedigingslinie van wel 135 kilometer lang werd in de 19e eeuw aangelegd rondom de hoofdstad. De Stelling is nog steeds goed te zien in het landschap en staat inmiddels op de UNESCO werelderfgoedlijst. Tijdens de virtuele ballonvaart leer je er alles over. Een onvergetelijke ervaring!

kinderen wijzen naar fort pampus vanaf boot

Je bent verzekerd van een veilige overtocht

Nh1816 heeft bijgedragen aan de kisten op de boot waarin de reddingvesten worden bewaard. Deze nieuwe kisten zijn geplaatst onder de stoelen waardoor ze bij een noodgeval snel binnen handbereik.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd;
  • De korting geldt voor maximaal vijf personen;
  • Kinderen van 0-3 jaar krijgen gratis toegang tot het park. Selecteer wel hun tickets á € 0,- in de ticketstraat;
  • De actieperiode is mei tot en met september 2024. 
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij Pampus;
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol;
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.
Naar boven