fort eiland pampus van boven

juli t/m september 2023

Droom weg op Pampus

Foto: Tony Perez

Een dagje naar Pampus begint al op de boot, want… Pampus is een eiland en daar kom je niet op de fiets! Misschien met de waterfiets, maar dat is een ander verhaal. We gaan dus met de boot, naar Pampus. Onderweg is er al veel te zien: we varen langs het Muiderslot, langs prachtige boten. Of vanaf het splinternieuwe land van IJburg. Als je goed oplet zie je de supersnelle speedboot van de koning… Ontdek meer op het forteiland over de lange geschiedenis die Pampus rijk is! Beleef dit spannende familieuitje met korting!

Bezoek Forteiland Pampus voor slechts € 5,- p.p. in plaats van € 18,50 p.p in juli tot en met september 2023.

De naam Pampus is verbonden aan 400 jaar geschiedenis. Van onneembare diepte uit de 17e eeuw, waar schepen voor Pampus lagen, naar boegbeeld van de 19e -eeuwse Stelling van Amsterdam, tot 21e eeuws UNESCO werelderfgoed! Ontdek hier meer over de lange geschiedenis die Pampus rijk is!

Kortingscode aanvragen

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Winactie 

‘Voor pampus liggen’, een gevleugelde uitdrukking die ouder is dan het eiland zelf. We nemen je mee in de herkomst. Zo wordt deze winactie nog toffer. Lees hier over de herkomst van deze uitdrukking. Hoe leuk is het om dit historische weetje te vertellen tegen je vrienden, geliefden, familie op een heuse voor pampus ligzak? Juist! Je kan ‘m winnen. Kans maken? Zo doe je mee:

  1. Bezoek tussen juli en september 2023 Forteiland Pampus 
  2. Deel je bezoek via Instagram of Facebook en tag @Nh1816 in je post  
  3. Wacht geduldig af, alsof je voor pampus ligt, zeg maar. Na elke actiemaand maken we de winnaars bekend.  

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de Pampus-ticketstraat gaat bestellen.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal vijf personen.
  • Kinderen van 0-3 jaar krijgen gratis toegang tot het park. Selecteer wel hun tickets á € 0,- in de ticketstraat.
  • De actieperiode is juli tot en met september 2023. Boeken van tickets binnen deze periode is mogelijk vanaf 1 juni 2023. 
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij Pampus.  
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.
mannen in luchtbalon

Wat is er te doen op Forteiland Pampus?

Het Geheime Wapen van Amsterdam. Vlieg in een virtuele ballonvaart over de Stelling van Amsterdam. Laat je verrassen en stap aan boord bij Leon Mary! Hij neemt je mee in een duizelingwekkende ballonvaart over De Stelling van Amsterdam. Deze verdedigingslinie van wel 135 kilometer lang werd in de 19e eeuw aangelegd rondom de hoofdstad. De Stelling is nog steeds goed te zien in het landschap en staat inmiddels op de UNESCO werelderfgoedlijst. Tijdens de virtuele ballonvaart leer je er alles over. Een onvergetelijke ervaring!

kinderen wijzen naar fort pampus vanaf boot

Je bent verzekerd van een veilige overtocht

Nh1816 heeft bijgedragen aan de kisten op de boot waarin de reddingvesten worden bewaard. Deze nieuwe kisten zijn geplaatst onder de stoelen waardoor ze bij een noodgeval snel binnen handbereik.

Naar boven