gezicht

Een boek vol gedurfde recepten, mét zest!

5x kans op Italopop Swingend Italiaans

La dolce vita in de keuken, maar dan met een gedurfde twist, dat is de stijl van kok/kookboekenschrijfster Vanja van der Leeden. Italopop is het ideale kookboek voor liefhebbers van Italiaans eten die af en toe iets gedurfders op tafel willen zetten, met alle risico’s van furieuze Italiaanse oma’s van dien. De Italiaanse keuken mag soms best wat opgeschud worden. En dat doet Vanja subliem. (Italië-kenners en presentatoren van de Italië Podcast)  

Wat kan je winnen? 

Je maakt kans op een van de 5 Italopop Swingend Italiaans kookboeken. Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden. 

Actieperiode: vanaf juni tot en met 25 september 2024. 
Bekendmaking winnaars: rond 27 september 2024  

Kans maken?

Stuur ons voor 25 september 12 uur een foto van jouw favoriete gerecht met een vleugje Zest via het formulier onderaan deze pagina. Deel daarbij graag waarom iedereen eens van dit gerecht zou moeten proeven. Uit alle inzendingen zal de redactie van Zest de vijf winnaars kiezen. 

Bekendmaking winnaars

De actie sluit op 25 september om 12 uur. De bekendmaking is in de dagen erna. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie via de VerzekeringApp of Mijnpolissen, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet op de e-mail te reageren.

homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

gerecht

Inspiratie nodig?

In de nieuwste Zest vind je het recept Bagna Cauda met geroosterde paprika, zest en burrata. Kok/kookboekenschrijfster Vanja van der Leeden maakt voor Zest Magazine de traditionele Bagna cauda uit het Italiaanse  Piemonte net even spannender met geroosterde paprika en een vleugje zest. Kijk voor het recept op www.zest-magazine.nl/recept

Maak 5x kans op Italopop - Swingend Italiaans

Deelnameformulier

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad Zest Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven