leijduin huis

juli t/m september 2022

Gratis wandelkaart Buitenplaatsenpad Leyduin

Het Buitenplaatsenpad is een unieke verbinding tussen historische buitenplaatsen. Al wandelend ga je terug in de tijd. Het pad voert langs eeuwenoude bomen en statige huizen, terwijl je geniet van de schitterende natuur. Bekijk het restant van de oude renbaan op Woestduin en de vinkenbaan op Vinkenduin waar ooit geen vink veilig was. Onderweg word je vergezeld door talloze vogels en misschien zelfs een nieuwsgierige ree of eekhoorn. Geniet optimaal van de rust en alle geluiden om je heen.

Ledenvoordeel: Wandelkaart Buitenplaatsenpad Leyduin 
Actieperiode: juli t/m september 2022 

Wandelkaart aanvragen

Nh1816-leden vragen hun ledenvoordeel eenvoudig aan via de VerzekeringApp of via onze website nh1816.nl/landschapnoordholland

Met jouw aanvraag steun je Landschap Noord-Holland. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Landschap Noord-Holland wordt één keer per jaar € 10 namens jou bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816.

Aanvragen wandelkaart

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk t/m 30-09-2022.
  • Per verzekerde kan ledenvoordeel worden aangevraagd en gebruikt.
  • Bekijk de activiteiten op de website van Landschap Noord-Holland en meld je aan voor een activiteit.
  • Het aanbod is op basis van beschikbaarheid van de activiteit. Vol=vol.

Expeditie Leyduin voor kids

Wat is er te doen in het Landschap Noord-Holland?

De boswachters van de Buitenplaats creëerden een interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin. Onderweg ontvang je vragen via je mobiel, maar doe je ook allerlei leuke opdrachten in de natuur. Hierdoor ontrafel je de geheime code van een oud dagboek uit 1921 van de toenmalige boswachter Frank Zevenbergen. Langs het pad kun je bij het struinbos naar hartenlust hutten bouwen en dieren spotten. En daarna nog ‘over water lopen’. Als je de expeditie hebt volbracht, open je de kist met de gevonden code bij de Gasterij en vind je de prijs! En na afloop kun je natuurlijk nagenieten bij de Gasterij. Er staat een glaasje limo voor je klaar. 

Foto: Patrick Ouwekerk 

man loopt op stenen in water

Donatie Nh1816 aan bewegwijzering

Dankzij de leden die in 2021 en 2022 een aanvraag hebben gedaan voor een ledenvoordeel bij Landschap Noord-Holland, heeft Nh1816 zowel bijgedragen aan het veiligstellen van m2 grond als aan de bewegwijzering van het Buitenplaatsenpad. Deze bewegwijzering was aan vernieuwing toe en met de nieuw geplaatste bewegwijzering kunnen de leden zelf genieten van een goed aangewezen wandeltocht door het prachtige Leyduin.

Naar boven