twee kinderen in de duinen van Landschap Noord-Holland

juli, augustus en september 2023

Speuren in de Helderse duinen en vallei

Het is niet heel bekend dat je onder de rook van Den Helder bij Huisduinen prachtige natuurwandelingen kunt maken. Daarom een bijzonder ledenvoordeel: ga op ontdekkingstocht door de Helderse Duinen, mét wandelroutekaart.  

Je start en eindigt je wandeltocht bij het bezoekerscentrum de Helderse Vallei. Hier valt voor jong en oud van alles te beleven. Met je ledenvoordeel ontvang je de wandelroutekaart ‘Helderse Duinen’ én een voucher voor het opdrachtenboekje ‘Volg het Vossenspoor’. Leuk om met de kids op vossenspeurtocht te gaan in de Helderse Vallei!

Ledenvoordeel: Wandelroutekaart Helderse Duinen + voucher speurtocht Volg het Vossenspoor (max. twee opdrachtenboekjes)
Actieperiode: juli, augustus en september 2023

Aanvragen ledenvoordeel

  1. Vraag jouw ledenvoordeel hieronder aan. Binnen een week wordt de routekaart met voucher naar je verzonden.   

Met jouw aanvraag steun je Landschap Noord-Holland. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Landschap Noord-Holland wordt één keer per jaar € 10 namens jou bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816.

Aanvragen wandelroutekaart en consumptievoucher
Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen en gebruiken is mogelijk t/m september 2023
  • Per verzekerde ontvang je de wandelroutekaart en een voucher voor maximaal twee opdrachtenboekjes ‘Volg het Vossenspoor’.
start vossenspoor in landschap noord holland

"Volg het Vossenspoor"-speurtocht

Wat is er te doen in het Landschap Noord-Holland?

De kids gaan op zoek naar tien vossenbordjes, verspreid door de Helderse Vallei. Ze ontdekken van alles over het leven van de vos door opdrachten uit te voeren die ze vinden in het opdrachtenboekje. De route loopt door een pluktuin, een wilgendoolhof, een kinderboerderij en een blotevoetenpad. Vermaak voor het hele gezin!

leyduin

Donatie Nh1816 aan bewegwijzering

Dankzij de leden die in 2021 en 2022 een aanvraag hebben gedaan voor een ledenvoordeel bij Landschap Noord-Holland, heeft Nh1816 zowel bijgedragen aan het veiligstellen van m2 grond als aan de bewegwijzering van het Buitenplaatsenpad. Deze bewegwijzering was aan vernieuwing toe en met de nieuw geplaatste bewegwijzering kunnen de leden zelf genieten van een goed aangewezen wandeltocht door het prachtige Leyduin.

Fotografie: Henk van Bruggen

Naar boven