leijduin huis

Oktober t/m december 2022

Excursie met 50% korting in de herfst?

Elke dag ontvangt Landschap Noord-Holland duizenden bezoekers in haar natuurgebieden. De meeste mensen komen er om een wandeling te maken. Zij willen iedereen een plezierige wandelervaring bieden. Dus zorgen ze voor een goed onderhoud van de wandelvoorzieningen. Je kunt op eigen gelegenheid op pad met het gebruik van een digitaal routeboekje óf met 50% ledenkorting deelnemen aan een excursie gehouden door een natuurgids.

Ledenvoordeel:Digitaal routeboekje + 50% kortingscode excursie met gids
Actieperiode: Oktober t/m december 2022

Digitaal routeboekje en kortingscode voor excursie aanvragen

Vraag je ledenvoordeel aan via onderstaand formulier. Binnen circa drie werkdagen ontvang je een e-mail met daarin de link naar het digitale herfstboekje en de kortingscode voor het reserveren van een excursie op de website van Landschap Noord-Holland (vol=vol).

Na het ontvangen van jouw ledenvoordeel, reserveer je een excursie met 50% korting op deze website.

Met jouw aanvraag steun je Landschap Noord-Holland. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Landschap Noord-Holland wordt één keer per jaar € 10 namens jou bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816.

Aanvragen routeboekje + kortingscode


Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk t/m 31-12-2022.
  • Per verzekerde kan ledenvoordeel worden aangevraagd en gebruikt.
  • Bekijk de activiteiten op de website van Landschap Noord-Holland en meld je aan voor een activiteit.
  • Het aanbod is op basis van beschikbaarheid van de activiteit. Vol=vol.

Nacht van de Nacht: ervaar vanaf de fluisterboot het donker en de stilte

Wat is er te doen in het Landschap Noord-Holland?

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 18e keer gehouden om aandacht te vragen voor energiebesparing en lichtvervuiling. Heel belangrijk, want hoe vaak maak je het nog mee dat het echt donker is, en stil?

Op het water van de Eilandspolder ben je dan op de juiste plek. Daar kun je de pure schoonheid van de nacht ervaren aan boord van een fluisterboot samen met onze gids. 
Onderweg worden je zintuigen scherper en de geluiden uit de natuur ervaar je veel intenser. Je hoort gakkende ganzen, kwakende eenden en andere nachtelijke geluiden. Bij helder weer kun je genieten van de overweldigende sterrenhemel. 

Foto: Ronald van Wijk

man loopt op stenen in water

Donatie Nh1816 aan bewegwijzering

Dankzij de leden die in 2021 en 2022 een aanvraag hebben gedaan voor een ledenvoordeel bij Landschap Noord-Holland, heeft Nh1816 zowel bijgedragen aan het veiligstellen van m2 grond als aan de bewegwijzering van het Buitenplaatsenpad. Deze bewegwijzering was aan vernieuwing toe en met de nieuw geplaatste bewegwijzering kunnen de leden zelf genieten van een goed aangewezen wandeltocht door het prachtige Leyduin.

Naar boven