gids ilperveld wijst

40% korting op de activiteiten die Landschap Noord-Holland aanbiedt

Met korting op pad in het Landschap Noord-Holland

Als je in Noord-Holland woont is de natuur altijd dichtbij. Zelfs als je in de grote steden bent. Strand, duinen, weilanden; van deze schoonheid en rust kun je altijd genieten, alleen of met anderen. Dat is niet vanzelfsprekend. Sinds 1936 beschermt Landschap Noord-Holland de natuur in deze provincie. 

Omdat je lid bent van Nh1816 ontdek je het Noord-Hollandse landschap met 40% korting op de activiteiten die Landschap Noord-Holland aanbiedt. in februari 2024 tot en met december 2024.
 

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden. Naar je combipolisnummer kan bij entree worden gevraagd. 
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt. 
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling. 
  • Geen VerzekeringApp of Mijn-Polissen? Vraag een kortingscode aan via het formulier onderaan deze pagina. 
  • De korting verzilver je op www.landschapnoordholland.nl door jouw persoonlijke kortingscode in het bestelproces in te voeren.  
  • De korting krijg je in de periode tussen februari en december 2024. 
  • Je hebt enkel toegang tot het museum wanneer je een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft. 
  • De korting geldt voor maximaal zes personen. 
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Landschap Noord-Holland.  
  • Let op; beperkte beschikbaarheid activiteiten met korting, vol=vol.
homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

kind kijkt naar lamp

Wat is er te doen in het Landschap Noord-Holland?

Een historisch fort met belevingscentrum midden in een eeuwenoud landschap.

Fort bij Krommeniedijk is één van een 42 forten van de Stelling van Amsterdam. Het fort werd flink opgeknapt. Een deel van het fort is omgetoverd tot belevingscentrum Fort K'IJK over natuur en landschap in de Stelling van Amsterdam. Je kan na een bezoek genieten van een versnapering in de Theeschenkerij. Een bezoek meer dan waard! 

Bijna elk jaar zetten onze boswachters een flink deel van onze weilanden rondom het fort onder water. Speciaal voor vogels op doortrek en voor weidevogels die juist in Noord-Holland arriveren om te broeden. Zo kunnen ze aansterken. We starten rond half februari langzaam met het opzetten van het water en ongeveer half maart zijn de weilanden weer droog. Vanaf de Lagendijk en het Fort zijn de natte weilanden met een verrekijker of telescoop goed te overzien.

Fotografie: Mike Brink

leyduin

Steun aan Landschap Noord-Holland

Met jouw aanvraag steun je Landschap Noord-Holland. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Landschap Noord-Holland wordt één keer per jaar € 10 namens jou bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816. De gezamenlijke donatie van de deelnemende Nh1816-verzekerden is bestemd voor projecten van Landschap Noord-Holland om hun goede werk voor het landschap voort te zetten.

Aanvragen kortingscode Landschap Noord-Holland

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad ZEST Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven