Wandelen met gids

1 november tot en met 30 november 2021

Genieten in de herfst in de Noord-Hollandse natuur

Als je in Noord-Holland woont is de natuur altijd dichtbij. Zelfs als je in de grote steden bent. Strand, duinen, weilanden, parken; van deze schoonheid en rust kun je altijd genieten, alleen of met anderen. 

Gratis op pad met een natuurgids

De natuurgidsen van Landschap Noord-Holland helpen je graag op weg om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken. Zij kennen de mooiste plekjes en weten precies wanneer je welke planten en dieren kunt zien.

Uw ledenvoordeel

Maak gebruik van uw ledenvoordeel en ga gratis op pad tijdens een van de activiteiten onder begeleiding van een natuurgids. Ga naar de VerzekeringApp en haal uw persoonlijke kortingscode op of vraag hem hieronder aan. Bekijk de activiteiten op de website van Landschap Noord-Holland en meld je aan voor een activiteit. Gebruik de kortingscode voor gratis deelname. Neem uw reservering mee naar de activiteit.

Met uw aanvraag steunt u Landschap Noord-Holland. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Landschap Noord-Holland wordt één keer per jaar € 10 namens u bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816.

Aanvragen kortingscodeVoorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk tot 30-11-2021.
  • Met één kortingscode mag maximaal voor twee personen worden gereserveerd.
  • Per verzekerde kan één kortingscode worden aangevraagd en gebruikt.
  • Bekijk de activiteiten op de website van Landschap Noord-Holland en meld je aan voor een activiteit.
  • Gebruik de kortingscode voor gratis deelname. Neem uw reservering mee naar de activiteit.
  • Het aanbod is op basis van beschikbaarheid van de activiteit. Vol=vol.
Buitenplaats Leyduin

Maak een wandeling over het buitenplaatsenpad

Wat is er te doen in Landschap Noord-Holland?

Rijke lieden uit vorige eeuwen ontvluchtten ’s zomers de stank van de stad en lieten buitenplaatsen met grote huizen bouwen in de binnenduinrand. Nu kan iedereen hier het hele jaar genieten van de oude bossen, prachtige lanen, vogels, uitbundige adelaarsvarens en reeën! Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling over het buitenplaatsenpad. Een unieke verbinding tussen historische buitenplaatsen. Al wandelend ga je terug in de tijd. Het pad voert langs eeuwenoude bomen en statige huizen, terwijl je geniet van de schitterende natuur en onderweg word je vergezeld door talloze vogels en misschien zelfs een nieuwsgierige ree of eekhoorn.

Naar boven