missiemuseum van binnen

Juni tot en met oktober 2024

Ontdek het Missiemuseum in Steyl

Jarenlang werd de bijzondere collectie van het Missiemuseum van Kloosterdorp Steyl beheerd door de paters van Steyl. Inmiddels wordt het museum door jonge erfgoedprofessionals geëxploiteerd, die met veel kennis en enthousiasme de meest verrassende schatten van de vroegere missionarissen aan het publiek tonen. Kom je deze schatten bewonderen? 

Omdat je lid bent van Nh1816 bezoek je het Missiemuseum voor slechts € 6,- p.p. in plaats van € 9,- in tot en met oktober 2024.

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm. De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.
 

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden. Naar je combipolisnummer kan bij entree worden gevraagd. 
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt. 
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling. 
  • Geen VerzekeringApp of Mijn-Polissen? Vraag een kortingscode aan via het formulier onderaan deze pagina. 
  • De tickets met korting reserveer je op https://tickets.missiemuseum.nl/ledenactienh1816 door jouw persoonlijke kortingscode in de laatste stap van het bestelproces in te voeren.  
  • De korting geldt voor maximaal zes personen. 
  • Kinderen van 0-3 jaar krijgen gratis toegang tot het museum. Selecteer wel hun tickets á € 0,- in de ticketstraat. 
  • De actieperiode is juni tot en met oktober 2024.  
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Missiemuseum.  
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol
homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

vogel met slangenkop

Bezoek de tentoonstelling Vogels van God

Kindererf; dé plek voor kinderen in het Openluchtmuseum!

Het Kindererf vind je in en rondom de Boerderij uit Etten-Leur in het museum, met de bijbehorende Vlaamse schuur. Dit schuurtype wordt wel gezien als een van de mooiste schuurvormen in Nederland. Op het erf en in de boerderij kun je van alles doen, zoals karweitjes (die vroeger heel gewoon waren): water pompen, emmers dragen met jukken, wassen in de tobbe met een wasbord en een (nep)koe melken. Het kindererf wordt momenteel vernieuwd en verduurzaamd. Hier draagt Stichting Goede Doelen Nh1816 met plezier financieel aan bij.

druk terras in het Openluchtmuseum

Bezoek met een missie - Kloosterdorp Steyl

Aan de oevers van de Maas. Niet ver van Venlo, ligt het Kloosterdorp Steyl. Hier heerst de serene rust, die past bij de paters en zusters die hier nog wonen. Je wordt er verleid tot een ontdekkingstocht door het verleden en het heden, met bijzondere gebouwen en tuinen, die verbonden zijn met de geschiedenis van de kloosterorde en de reizen van de missionarissen. Non-profitorganisatie BOEi, gespecialiseerd in het restaureren en herbestemmen van cultureel erfgoed, heeft zich over het kloosterdorp ontfermd. Lees meer over Kloosterdorp Steyl in Zest Magazine #10.

Ontvang jouw kortingscode binnen 3 werkdagen

Kortingscode aanvragen

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad Zest Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven