vooraanzicht van museum de fundatie in Zwolle

Juni tot en met september 2024

Museumschatten ontdekken

Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. Het museum bevindt zich aan de Blijmarkt, middenin de binnenstad van Zwolle. Dit neoclassicistische pand is gebouwd tussen 1838 en 1841, naar een ontwerp van de Haagse architect Eduard Louis de Coninck. 

Omdat je lid bent van Nh1816 bezoek je Museum de Fundatie voor slechts € 6,- p.p. in plaats van € 15,-. Tot en met september 2024.

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm. De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.
 

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden. Naar je combipolisnummer kan bij entree worden gevraagd
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling
  • Geen VerzekeringApp of Mijn-Polissen? Vraag een kortingscode aan via het formulier onderaan deze pagina
  • De tickets met korting reserveer je op https://tickets.museumdefundatie.nl/nl/tickets door jouw persoonlijke kortingscode in de laatste stap van het bestelproces in te voeren
  • De korting geldt voor maximaal zes personen
  • Kinderen van 0-3 jaar krijgen gratis toegang tot het museum. Selecteer wel hun tickets á € 0,- in de ticketstraat
  • De actieperiode is 15 juni tot en met september 2024
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol 
homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

twee mannen bij museum de fundatie

Ontdek de parels van Zwolle

Dwalen langs de eeuwenoude stadsmuren, van het ene naar het andere terras op de sfeervolle pleinen, daar leent Hanzestad Zwolle zich uitstekend voor. De sfeer is er gemoedelijk, de stad heeft een bijna dorps karakter, terwijl de bezienswaardigheden, cafés en restaurants van hoog niveau zijn én verrassen. In chef-kok Nelson Tanate en maître Gert Wiltvank van restaurant De Librije*** vond het team van Nh1816 Verzekeringen zijn ultieme gidsen. Lees meer over de Citytrip Zwolle in Zest Magazine #10.

Ontvang jouw kortingscode binnen 3 werkdagen

Kortingscode aanvragen

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad Zest Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven