Deze week op de mat: ZEST Magazine 2021

15 juni 2021

De zevende editie van ZEST Magazine staat in het teken van Ruimte. Ons ledenblad ligt deze week bij ruim 400.000 Nh1816-verzekerden op de mat. Veel financieel adviseurs kozen ervoor om een gepersonaliseerd magazine uit te brengen met eigen content, speciaal voor hun relaties.

De Ruimte opzoeken

Waar denk je aan bij het thema Ruimte? Het heelal? De rust opzoeken in de natuur? Of toch een gevoel van vrijheid door de ruimte om ons heen. In ZEST Magazine lees je interviews met bekende en onbekende Nederlanders die over hun passie praten. Zoals astronaut André Kuipers over zijn blik op de aarde vanuit het heelal en toparchitect Piet Boon over zijn kijk op ruimte bij zijn ontwerpen. In de buitenkeuken van Nh1816 vertelt tv chef-kok London Loy over zijn passie voor koken. En in onze reisreportage blijven we dit jaar in Nederland: we ontdekken ons mooie Zeeland.

Samen met financieel adviseurs

We bieden ZEST Magazine aan in samenwerking met de bij ons aangesloten financieel adviseurs. Zij kunnen een gepersonaliseerde editie uitbrengen met eigen artikelen. Bijvoorbeeld over hun dienstverlening en medewerkers. Dit jaar is het aantal gepersonaliseerde edities ruimschoots verdubbeld. Een recordaantal leden ontvangt daarom dit jaar een ZEST Magazine met daarin een woord of verhalen van hun eigen adviseur. Hier zijn wij trots op. Als landelijke speler staan wij namelijk voor persoonlijke, lokale betrokkenheid bij verzekerden én de maatschappij. Samen met onze adviseurs.

We wensen onze lezers veel leesplezier!

Meer over ZEST Magazine
Als Nh1816-verzekerde ben je automatisch gratis lid van onze coöperatie en ontvang je jaarlijks ons ZEST Magazine. Hierin vind je onder meer aantrekkelijke ledenvoordelen. Bijvoorbeeld korting voor een dagje uit naar het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder of een gratis wandelkaart voor het Zuidelijk Westerkwartier, Groninger Landschap.

Tip! Op zest-magazine.nl lees je diverse blogs en achtergrondverhalen.

Naar boven