Nh1816 aan kop in AM verzekeringsmonitor 2020

23 november 2020

Wat vinden financieel adviseurs in Nederland eigenlijk van verzekeraars? In de AM verzekeringsmonitor, een onderzoek van am: en Ipsos, scoorden 500 financieel adviseurs de verzekeraars met wie zij samenwerken. Uit de resultaten blijkt dat Nh1816 de hoogste waardering verdient. Een resultaat waar wij trots op zijn!

Beste verzekeraar van Nederland

Maar liefst 72% van de financieel adviseurs die met ons samenwerkt, gaf aan dat wij de beste verzekeraar in Nederland zijn, gevolgd door onder meer Turien&Co (40%) en De Goudse (36%). Bovendien scoort Nh1816 het hoogst op tevredenheid met een rapportcijfer van 8,6. Op een behoorlijke afstand volgen onder meer De Goudse (7,9) en Turien&Co (7,9). “In wielertermen gesproken, zien we één koploper (Nh1816), een groepje achtervolgers en een peloton dat dicht bij elkaar zit”, schrijft AM.

Mooie waardering

We bedanken alle financieel adviseurs die Nh1816 zo positief hebben beoordeeld. We zijn trots op dit resultaat! Het is een mooie bevestiging van onze bewuste keuze voor 100% samenwerking met het intermediair.

Over het onderzoek

Om te weten wat er speelt binnen de verzekeringswereld hebben am: en Ipsos de handen ineen geslagen. Medio 2020 hebben zij gezamenlijk een grootschalig onderzoek gehouden onder intermediairs, verzekeraars en andere spelers in de sector. In juni en juli hebben ruim 500 insiders uit de branche meegewerkt aan de AM verzekeringsmonitor 2020, waarbij op een groot aantal gebieden opvallende inzichten uit naar voren zijn gekomen. Meer te weten komen? Lees dit bericht.

Naar boven