illustratie van winnaar nh1816 ig&h

Nh1816 wederom beste particuliere schadeverzekeraar

26 februari 2024

'Nh1816 blijft met kop en schouders uitsteken boven andere partijen in een brede middenmoot’ 

Dit staat op AMweb.nl én is uitkomst van de IG&H Performance Onderzoek Schade Particulier 2023. 

Terugkijkend op 2023 is de waardering van onafhankelijk financieel adviseurs groot voor onze duidelijke keuzes. Zo groot, dat we met een 8,6 als rapportcijfer de hoogste waardering van de adviseur krijgen. AMweb schrijft:  

‘Nh1816 blijft met kop en schouders uitsteken boven andere partijen in een brede middenmoot. De Noord-Hollandse verzekeraar zet met succes in op standaardisatie en automatisering, en maakt een bewuste keuze voor het intermediair. Dat geeft de adviseurs vertrouwen in de verzekeraar uit Oudkarspel. Het onbetwiste marktleiderschap van Nh1816 blijkt uit de waardering van de intermediairs over de prijs-kwaliteitverhouding van de producten, de korte lijnen met de binnendienst en het gebruiksgemak van de digitale dienstverlening.’

Tweede en derde plaats

Ook ASR wordt gewaardeerd om het productaanbod en de digitale processen. Met rapportcijfer 7,8 staat ASR naast ons op het podium. De andere podiumplaats delen Goudse en NN. Adviseurs waarderen beide verzekeraars met een 7,7 vanwege de producten en dienstverlening. In de digitale processen is een winst te behalen.

Digitalisering

De conclusie is duidelijk: verzekeraars die succesvol inzetten op standaardisatie en automatisering krijgen een hoge waardering van intermediairs op de thema’s product, digitale dienstverlening en processen.

Hoge waardering

In het artikel op AMweb lezen we: ‘Intermediairs zijn kritisch en zoeken naar een simpele, snelle en gebruiksvriendelijke digitale omgeving. Nh1816 laat op dit vlak zien waarom ze marktbreed zo hoog gewaardeerd wordt: een duidelijk en soepel werkend proces is reden van de hoge waardering op dit thema voor Nh1816.’

Samen succesvol

Met kop en schouders steken we boven we de andere partijen uit. Dat is een geweldige waardering van de onafhankelijk financieel adviseurs en voor al onze collega's. Dankzij de waarderingen blijven we groeien. Toe aan een volgende stap in je carrière en spreekt de combinatie van het coöperatieve gedachtegoed en de beste zijn je aan? Kortom, ben je graag samen succesvol? Ontdek onze vacatures, we nodigen je graag uit om te solliciteren. We ontmoeten je graag in Oudkarspel.

Naar boven