team Nh1816 Verzekeringen

Boost je carrière

Werken bij Nh1816

Werken bij Nh1816 is werken voor een landelijke verzekeraar vanaf de plek waar wij groot zijn geworden. De Dorpsstraat in Oudkarspel. Landelijk gelegen. Vrijwel filevrij naar je werk dus. Veel van je collega’s komen trouwens gewoon op de fiets. En de functies, die verschillen niet veel van die op de Zuidas. Het verschil in mentaliteit en cultuur kan daarentegen niet groter. Werken bij Nh1816 doe je samen. De lijnen zijn kort en beslissingen nemen we snel. Dankzij de vele waarderingen blijven we groeien. Toe aan een volgende stap in je carrière en ben je graag samen succesvol? We ontmoeten je graag in Oudkarspel!

teamleider it staand achter zijn laptop

IT innovatie specialist

College reporting analist

Reporting Analist

schadebehandelaar bij Nh1816 Verzekeringen

Schadebehandelaar

illustratie van een koffer
Jerre Veltman, IT managers bij Nh1816

Ga de uitdaging aan

IT carrière bij Nh1816

Zo’n vijftien IT-collega’s zetten zich bij Nh1816 in om diverse systemen en applicaties draaiende te houden en door te ontwikkelen. Slimme digitale oplossingen maken de lijnen kort. Verzekerden en adviseurs zijn zo direct met elkaar en met ons verbonden. Wat doet het IT team precies en hoe past dit bij Nh1816 als klantgerichte, nuchtere en lokale organisatie?

nh1816 medewerkers aan het woord in fotocollage

Werknemers aan het woord

Bekijk onze video's, maak kennis met jouw collega's

Maak kennis met de werknemers van Nh1816 Verzekeringen. De video's nemen je per afdeling mee in onze werkzaamheden!

personenschade collega's Nh1816

Mogelijk opleidingstraject

Personenschade carrière bij Nh1816

Hoe help je iemand als hij of zij letsel heeft opgelopen na bijvoorbeeld een ernstig auto-ongeluk? Empathie tonen is belangrijk, maar tegelijkertijd moet je je hoofd koel houden om de schade oplossingsgericht af te handelen. Bij Nh1816 zet de afdeling Personenschade zich in voor de afhandeling van diverse schades.

Naar boven