Nh1816 Verzekeringen viert 200-jarig jubileum in Koninklijk Theater Carré

5-10-2016

Wat een geweldig feest was het gisteravond! In Koninklijk Theater Carré beleefden wij een hoogtepunt in de viering van ons 200-jarig jubileum. Trots kijken we hierop terug!

Wij hebben volop genoten van een fantastische avond waarop we werden meegenomen op een theatrale reis langs de geschiedenis van Nh1816. En waarop we werden getrakteerd op een wervelende show door bekende Nederlandse artiesten.

Ons 200-jarig jubileum is dit jaar niet onopgemerkt gebleven. 2016 is in alle opzichten een prachtig jaar voor Nh1816, waarin we erin zijn geslaagd om met al onze stakeholders deze mijlpaal te vieren. We zijn als onafhankelijke coöperatie trots dat we in 2016 meer dan ooit onze maatschappelijke betrokkenheid laten zien.

Afsluiting 200 jaar Nh1816 in Carre

Gisteravond maakte Stichting Goede Doelen Nh1816 bekend dit jaar ruim € 1,3 miljoen euro aan goede doelen te schenken. Een bedrag dat we samen met onze verzekerden, medewerkers, stichtingsbestuur en hét Nh1816 intermediair onder goede doelen in heel Nederland hebben verdeeld. Instanties waar geld hard nodig is!

Het jubileumjaar 2016 staat voor Nh1816 in het teken van twee eeuwen hulp bieden aan mensen die dat nodig hebben. ‘Wij zijn meer dan een verzekeraar en tonen dat ook’, aldus Lex Verëll, directievoorzitter van Nh1816. ‘Wij zijn een coöperatie en kunnen dankzij coöperatief dividend en de Stichting Goede Doelen Nh1816 dingen mogelijk maken. Uiteraard gaan we in de toekomst door met het voeren van een maatschappelijk betrokken beleid.’

Straks kijken we terug op een schitterend jubileumjaar met mooie herinneringen. Maar we kijken ook graag vooruit naar de jaren die komen gaan. Onze belofte dat we onverminderd met het intermediair blijven samenwerken staat, zodat we gezamenlijk voorop blijven lopen in verzekeringsland.