adfiz prijsuitreiking 2018

Nh1816 voor de 12e keer de Beste Schadeverzekeraar van Nederland!

12 januari 2018

Nh1816 Verzekeringen is gisteravond uitgeroepen tot Beste Schadeverzekeraar Particulier in het Adfiz Prestatie Onderzoek 2017 en werd in de schijnwerpers gezet tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in Bussum.

In totaal beoordeelden 1.655 adviseurs afgelopen jaar 3.551 ervaringen met aanbieders van financiële producten in zeven categorieën. Met het prestatieonderzoek wil branchevereniging Adfiz inzichtelijk maken welke kwaliteit aanbieders leveren. Adviseurs geven hun oordeel over onder andere de transparantie van het acceptatieproces, de snelheid waarmee vragen worden beantwoord en de foutloosheid in offertes en polissen. Bij Particulier Schade ging de prijs voor de twaalfde keer op rij naar Nh1816.

We zijn zeer trots op het resultaat dat we in 2017 met elkaar hebben neergezet. De waardering en vertrouwen betaalde zich uit in een record aantal nieuwe verzekeringsaanvragen ter waarde van 45 miljoen euro. Als directie zijn we blij met de fraaie omzetcijfers, maar zijn we met name trots op de hoge eindklant tevredenheid. “Met een NPS van 62 (in rapportcijfers een dikke 9) hebben we de zaak samen met jullie als lokale adviseurs echt goed op de rit. Bovendien mogen wij door het uitblijven van grote schade-evenementen (zoals de hagelschade in 2016) een mooie technische winst noteren (32 miljoen in 2017 tegenover 16,6 miljoen in 2016).

Op naar een nieuw jaar vol hoge klanttevredenheid, resultaat en natuurlijk in gezondheid!

Naar boven