Nh1816 winnaar Adfiz prestatie onderzoek

13-1-2017

Adfiz adviseurs kiezen Nh1816 Verzekeringen als beste schadeverzekeraar particulier.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van branchevereniging Adfiz is Nh1816 Verzekeringen voor de elfde maal op rij uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar van Nederland. In het jaarlijkse Adfiz prestatieonderzoek beoordelen financieel adviseurs welke verzekeraar zij het beste vinden presteren en waarom.

“De consequente keuze van Nh1816 voor een efficiënte en plezierige samenwerking met lokale adviseurs krijgt al jaren een hoge waardering”, voegt Lex Verëll, directievoorzitter Nh1816, toe. “De uitslag van het Adfiz performanceonderzoek 2016 onderstreept onze keuzes. Verheugend is dat de waardering voor de Nh1816 dienstverlening is gestegen, naar een 8,6 gemiddeld”. 

De beoordeling van adviseurs betreft tien aspecten die betrekking hebben op kwaliteit, soepelheid van processen en klantgerichtheid. Zoals efficiency door ICT-toepassingen, vakkundigheid medewerkers, foutloosheid, snelheid, klantbelang en transparantie. In een wereld waar prijs en voorwaarden steeds meer op elkaar lijken maakt Nh1816 het verschil in kwaliteit van de dienstverlening. Bevlogen, inventief en innovatief. Nh1816 luistert naar haar klanten en past op basis van behoefte haar systemen aan. 

“Het verschil maak je als adviseur en maatschappij in zaken zoals aandacht, service en snelheid. We zijn trots op de samenwerking met lokale adviseurs en geloven in hun toegevoegde waarde voor de consument. In die samenwerking voelt de coöperatie Nh1816 Verzekeringen zich al meer dan 200 jaar thuis”, besluit Cas Verhage, commercieel directeur Nh1816.