Nh1816 wint Adfiz Award voor beste schadeverzekeraar particulier

11 januari 2021

Maandag 11 januari won Nh1816 Verzekeringen de prijs voor beste verzekeraar in de categorie Particulier Schade in het Adfiz Prestatie Onderzoek 2020. Nh1816 werd voor de veertiende keer winnaar in deze categorie.

Mooie waardering

Wij zijn trots op deze mooie waardering namens de lokale financieel adviseurs. Hieruit spreekt vertrouwen. Een geweldige prestatie van alle collega’s van ons mooie bedrijf om ook onder moeilijke omstandigheden met kop en schouders boven de rest uit te steken. Samen met de adviseur spelen wij steeds verder in op de eigentijdse verzekeringsbehoeften van de consument.

De Adfiz-leden gaven samen 3.395 beoordelingen in het Adfiz Prestatie Onderzoek op drie thema’s en in zes productcategorieën. Noorderlinge en De Zeeuwse zijn respectievelijk tweede en derde geworden.

Samen betrokken in tijden van corona

2020 was een bewogen jaar. Er werd een groot aanpassingsvermogen gevraagd van ons en van financieel adviseurs. Nh1816 medewerkers zijn volop thuis gaan werken. We bleven goed bereikbaar en konden de hoge kwaliteit van dienstverlening vasthouden. Bovendien bleven we samen betrokken, bij elkaar en de mensen die het hardst hulp nodig hadden. Vanuit onze coöperatie konden we ruim 200.000 euro verdelen over 100 lokale initiatieven, samen met adviseurs.

Nh1816 blijft groeien

“We zijn blij dat de groei van de afgelopen jaren ondanks deze bijzondere omstandigheden zich doorzet”, laat Cas Verhage, commercieel directeur, weten. Er werd een record aantal van € 64 miljoen aan nieuw verzekeringen gesloten. Dankzij de samenwerking met lokale financieel adviseurs die inmiddels 468.000 verzekerden  bij Nh1816 vertegenwoordigen. Hierdoor bereikte Nh1816 de mooie mijlpaal van € 400 miljoen premie.

Volop doorzetten

Ofschoon 2021 in het teken zal blijven staan van de pandemie; blijven wij doorzetten. “De vooruitzichten voor Nh1816 zijn goed, onze ambitie om een bepalende speler te zijn op de particuliere schademarkt via het intermediair krijgt al meer gestalte. In dat kader is de aanstaande introductie van ons geheel vernieuwde business portaal een mooie stap”, besluit directievoorzitter Lex Verëll.

Naar boven