Nh1816 wint eerste regionale ondernemersprijs

19 juni 2019

Maandag 17 juni 2019 werd het eerste Ondernemend Regio Alkmaar Gala gehouden in de Grote Kerk van Alkmaar. Ondernemend Alkmaar is een samenwerking aangegaan met de bedrijvenverenigingen van Heerhugowaard en Langedijk, met als resultaat een verkiezing voor heel het HAL-gebied. Wie de regionale ondernemersprijs zou gaan winnen was vooraf al bepaald door de verbonden ondernemers: Nh1816 Verzekeringen uit Oudkarspel.

 

Tijdens het Gala, de heren in black tie en de dames in galajurk, was een bijzonder optreden van Romy Monteiro. De avond stond in het teken van “De Waaghals Award” die werd uitgereikt door de Burgemeester van Alkmaar Piet Bruinooge aan een onderneming of ondernemer die een bijzondere en positieve bijdrage heeft geleverd aan onze prachtige, uitdagende en succesvolle Regio. Vooral de regionale maatschappelijke betrokkenheid werd door de vakjury onderstreept.

"Nh1816 is een bedrijf dat voor heel de regio belangrijk is, wat in heel Nederland heel erg veel gewaardeerd is door achter elkaar tot de beste verzekeringsmaatschappij van Nederland uitgeroepen te worden, al meer als vijftien jaar", zegt galaorganisator Willem Kaspers over meer dan 200 jaar oude verzekeraar. "Het was een moeilijke keuze, want in de regio zijn heel veel mooie partijen om de prijs te winnen. Maar we zijn trots dat we deze hebben uitgekozen, omdat wij vinden dat dit jaar de enige juiste keuze is."

 

De Alkmaarse burgemeester Piet Bruinooge reikte de regionale ondernemersprijs uit aan Nh1816-directeur Cas Verhage, tijdens de feestelijke bijeenkomst die werd opgeluisterd met een galadiner en entertainment. "Ja, super. Het is mooi om de erkenning te krijgen van mede-ondernemers uit de regio Alkmaar", aldus een verheugde Verhage. "We zijn een werkgever die al meer dan 200 jaar in deze regio actief is. Afgelopen jaren gaat het hard, en het is leuk om te zien dat die erkenning in de regio is vastgesteld. Super leuk."

Naar boven