Oekraïnse vluchtelingen stappen op de bus

Oekraïense vluchtelingen bij Nh1816 meeverzekerd

16 maart 2022

“De inwoners uit Oekraïne worden beschouwd als logés en behoren in dit geval tot de kring van onze verzekerden”, zegt onze commercieel directeur Cas Verhage in een artikel dat vanmorgen in diverse kranten verscheen. Wij leven enorm mee met alle slachtoffers van de oorlog in Oekraïne en willen hen dan ook zoveel mogelijk helpen.

Welke hulp bieden wij?

  • Oekraïense vluchtelingen die in een gezin worden opgevangen zijn bij Nh1816 meeverzekerd in de aansprakelijkheids- en inboedelverzekering van hun gastgezin.
  • Op motorrijtuigverzekeringen en de reisverzekering bieden wij dekking voor vervoer van hulpgoederen naar Oekraïne tot aan de grens van Oekraïne én voor het vervoer van inwoners uit Oekraïne naar andere landen. Deze dekking geldt uitsluitend voor (de kring van) verzekerden en niet voor de personen en bijbehorende eigendommen die worden vervoerd.

Onze regeling geldt voor onbepaalde tijd. “Het is te verwachten dat naarmate deze verschrikkelijke situatie langer duurt aanvullende maatregelen nodig zijn”, voorziet Verhage. Nh1816 werkt nauw samen met het Verbond van Verzekeraars. Op verzekeraars.nl lees je alle info over verzekeren & Oekraïne.  

Let op: aan deze informatie zijn geen rechten te ontlenen. Onze polisvoorwaarden zijn altijd leidend. Heb je vragen? Neem contact op met je financieel adviseur.

Naar boven