theatergroep mensen oscar

Zondag 29 september

Maak kans op 2 1e rang tickets voor Oscar in Koninklijk Theater Carré

De succesproductie Oscar keert in 2024 terug naar Koninklijk Theater Carré. De voorstelling, gemaakt in 2022 ter ere van het 135-jarige bestaan van Carré, is een hommage aan Oscar Carré, met dans, theater, circus én livemuziek. Beleef Oscar in de beroemde piste-opstelling van Carré, waar hij triomfen vierde met zijn circus- en paardenshows.

Waar? Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
Wanneer? Zaterdag 29 september 2024
Hoe laat? De voorstelling start om 15.00 uur
Voor wie? Nh1816-leden

 

Kans maken? Via de VerzekeringApp en Mijn-polissen.nl

Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden en verloopt uitsluitend via de VerzekeringApp en Mijnpolissen omgeving.

Bekendmaking winnaars na 30 juli 2024

De actie sluit op 30 juli om 12.00 uur. De bekendmaking is in de dagen erna. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie via de VerzekeringApp of Mijn-polissen.nl, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen tickets tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting in de weken erna.

homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Stichting Goede Doelen Nh1816 heeft mogelijk gemaakt dat Koninklijk Theater Carré kan investeren in apparatuur, software en training van Carré theatertechnici voor livestreaming. Hiermee kan het theater de komende periode – waarin de zaalcapaciteit door de coronamaatregelen zeer beperkt is – waar mogelijk toch een theaterbeleving bieden en extra inkomsten genereren. Ook kan Carré op de zakelijke markt het aanbod verruimen en hiermee aanvullende inkomsten genereren op langere termijn.

Lees hier meer over de ondersteuning aan Koninklijk Theater Carré.

carre van binnen in het donker met publiek

Voorstelling Oscar

HOMMAGE AAN OSCAR CARRÉ 

Oscar is een voorstelling in de geest van Carré waar van oudsher alle theatergenres te zien zijn, van revue en musical tot concerten en cabaret. Zijn visionaire blik in combinatie met zijn kleurrijke en dramatische leven zijn een bron van inspiratie voor choreograaf Ed Wubbe. De filmische, emotionele nummers van Blaudzun vormen de ideale score voor Nederlands oudste dansgezelschap dat zijn allereerste theateroptredens in 1946 in Carré gaf.

Naar boven