vrouw met versiering ter promotie van theatervoorstelling Oscar in Koninklijk Theater Carré

Zaterdag 10 september om 15.00 uur

Kans op 2 tickets voor Nh1816-voorstelling Oscar in Koninklijk Theater Carré

Namens de coöperatie Nh1816 nodigen wij je graag opnieuw uit kans te maken op twee tickets voor de voorstelling Oscar.

Waar? Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
Wanneer? Zaterdag 10 september 2022
Hoe laat? De voorstelling start om 15.00 uur
Voor wie? Nh1816-leden


Winactie gesloten, je kunt helaas niet meer inschrijven

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op twee tickets voor de voorstelling Oscar op zaterdag 10 september om 15.00 uur. Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Bekendmaking aan winnaars op 5 en 10 augustus

De bekendmakingen zijn op 5 en 10 augustus 2022. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen tickets tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting. 

 

stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816 dragen wij jaarlijks bij aan de continuïteit van onze maatschappelijk partner Koninklijk Theater Carré. Dankzij deze samenwerking kunnen verzekerden regelmatig profiteren van aantrekkelijke ledenvoordelen. Vorig jaar konden we de prachtige theaterzaal reserveren voor Nh1816-genodigden, speciaal voor de voorstelling 'Hier ben ik’ van Claudia de Breij.

We zijn dankbaar dat we de zaal van Carré namens de coöperatie Nh1816 weer mogen reserveren na een lastige periode van corona. We hopen dat je een van de gelukkigen bent die deze bijzondere voorstelling mag bijwonen.

Familievoorstelling Oscar

Koninklijk Theater Carré en Scapino Ballet presenteren: Oscar, een hommage aan Oscar Carré, met dans, theater, circus én live muziek van Blaudzun. Choreograaf Ed Wubbe laat zich inspireren door Oscar’s visionaire blik in combinatie met zijn kleurrijke en dramatische leven. De filmische, emotionele nummers van Blaudzun vormen de ideale score voor Nederlands oudste dansgezelschap dat zijn allereerste theateroptredens in 1946 in Carré gaf.  Met Oscar viert Koninklijk Theater Carré haar 135-jarig bestaan en Nh1816 viert het jubileum mee. Lees meer.

Naar boven