Lidmaatschap Nh1816

Wat houdt het lidmaatschap in?

Nh1816 Verzekeringen is een coöperatieve verzekeraar

De Coöperatie Noordhollandsche van 1816 U.A. is een ledenorganisatie verbonden aan Nh1816 Verzekeringen. Zij stimuleert een duurzame relatie en maatschappelijke betrokkenheid van Nh1816 en adviseurs met hun verzekerden en lokale samenleving. 

Heeft u minimaal één Nh1816-verzekering, dan bent u automatisch en gratis lid van deze coöperatie. Het lidmaatschap brengt voor u geen verplichtingen of risico’s met zich mee. 

Als u geen prijs stelt op het lidmaatschap dan is dat geen probleem, u kunt zich uitschrijven via Mijn Polissen of uw VerzekeringApp. Het beëindigen van het lidmaatschap van de coöperatie heeft verder geen consequenties voor uw lopende verzekeringen.

Wij betrekken u als verzekerde bij onze coöperatie door u ledenvoordelen aan te bieden en uw maatschappelijke betrokkenheid te ondersteunen.

Ledenvoordelen

  • U krijgt regelmatig een aanbieding om met korting naar een museum, dierentuin of theater te gaan dat door Stichting Goede Doelen Nh1816 wordt ondersteund; Kijk voor actuele acties bij ledenvoordelen;
  • Als uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal goede doelen project ondersteunt, dan wordt u hiervoor uitgenodigd en/of krijgt u korting op deelname.

Een lokaal/regionaal goede doelen project onder de aandacht brengen?

Bent u betrokken bij een lokaal/regionaal goed doel of goede doelen project en kan dit doel of project extra ondersteuning gebruiken? Dan kunt u contact opnemen met uw adviseur. Is uw adviseur net als u enthousiast en betrokken bij uw doel of het project, dan kan hij het onder de aandacht brengen bij Nh1816. Hierna wordt uw doel of project op verschillende voorwaarden getoetst en wordt u over een mogelijke toezegging of afwijzing geïnformeerd.