Nh1816 voor jou

Werken bij Nh1816 is werken voor een landelijke verzekeraar vanaf de plek waar wij groot zijn geworden. De Dorpsstraat in Oudkarspel. Landelijk gelegen. Vrijwel filevrij naar je werk dus. Veel van je collega’s komen trouwens gewoon op de fiets. En de functies, die verschillen niet veel van die op de Zuidas. Het verschil in mentaliteit en cultuur kan daarentegen niet groter. Werken bij Nh1816 doe je samen. De lijnen zijn kort en beslissingen nemen we snel.

Familiebedrijf

Nh1816 was jarenlang een familiebedrijf. Dat voel je. De familiewaarden zijn er nog steeds. Kiezen voor Nh1816 is kiezen voor betrokkenheid en interesse hebben in elkaar.

Betrokken bij jou

Het gaat om jou. Om het verhaal achter je CV. Wij vinden jou als mens belangrijk. Wil jij doorgroeien? Nh1816 heeft een eigen opleidingsprogramma, waarmee wij je intern opleiden naar de functie die je ambieert. Liever verder ontwikkelen via een externe opleiding? Pak je verantwoordelijkheid en deel je ambitie. Onze lijnen zijn kort en de drempels zijn laag. Ook de drempel van de directie.

Werken voor de marktleider

Bij Nh1816 werken mensen die nuchter, betrokken en gedreven zijn. Het zijn de pijlers waarop wij samenwerken. Je 150 collega’s doen dat dagelijks vanuit hun eigen functies voor de gezamenlijke missie: particulieren zekerheid bieden bij schade door actief samen te werken met de adviseur. En met succes. Wij zijn marktleider als het gaat om particuliere schadeverzekeringen via de adviseur.

Successen vieren

Nh1816 waardeert haar medewerkers. Grote en kleine successen vieren wij samen. Daarom organiseren wij jaarlijks leuke evenementen voor jou en je collega’s. De zomerse barbecue is befaamd, het après-ski feest favoriet en ook de andere festiviteiten gaan keer op keer levendig in de boeken. Tussendoor verwennen wij je ook graag, een bos bloemen op je verjaardag bijvoorbeeld.

Winst teruggeven

Nh1816 is een coöperatie. Geen belanghebbende aandeelhouders dus. Een deel van de winst geven wij terug. Aan de leden via aantrekkelijke ledenvoordelen bij onze maatschappelijke partners, aan de maatschappij doordat wij goede doelen steunen én natuurlijk aan onze medewerkers. De jaarlijkse Artis Familiedag is favoriet bij je collega’s.

Wil jij:

  • Uit de file en toch werken voor een marktleider?
  • Werken in de financiële dienstverlening zonder corporate mentaliteit?
  • Dat wij jou zien en niet je CV?
  • Hard werken en samen successen vieren?
  • Je betrokkenheid inzetten voor de ‘Nh1816-familie’?

Bekijk onze vacatures, solliciteer en sluit je aan.