twee handen hangen rookmelder aan plafond

Brandpreventiemiddelen 30% korting

Samen Veilig

Op tijd alarmeren bij brand voorkomt een rampscenario. Wij helpen jou bij het veilig(er) maken van jouw woning en het daarmee beschermen van jezelf en jouw omgeving. De kans op een brand zal blijven bestaan maar door je op tijd te alarmeren, heb je de mogelijkheid jezelf en anderen in veiligheid te brengen. En de juiste handelingen uit te voeren.

Wij helpen Nh1816-verzekerden aan de juiste middelen om schade te voorkomen. Als verzekerde ben je automatisch lid van de coöperatie Nh1816 en mag je gebruik maken van dit ledenvoordeel: bestel via Nh1816 geselecteerde brandpreventiemiddelen met 30% korting.

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

vrouw blust brand in keuken

Rookmelders verplicht

Rookmelders zijn vanaf 1 juli 2022 verplicht in elke woning; op iedere etage en in besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragenVoorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk t/m 30-06-2022.
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt
  • Met jouw kortingscode kan je maximaal 10 producten met korting bestellen
  • Voor alle bestellingen gelden de voorwaarden van Brandpreventiewinkel.nl 
brandweerman staat voor brandweerauto

Lees de brandpreventietips van Nh1816

vrouw blust brand in oven

Rookmelders verplicht vanaf juli 2022

Naar boven