man hangt rookmelder op aan plafond

Brandpreventiemiddelen tijdelijk 50% korting

Samen Veilig Brandpreventiewinkel

50% korting op brandpreventiemiddelen vanaf 1 juli
Wij helpen jou bij het veilig(er) maken van jouw woning en het daarmee beschermen van jezelf en jouw omgeving. Dan doen we met het aanbieden van korting op de juiste middelen om schade te voorkomen. Als verzekerde ben je automatisch lid van de coöperatie Nh1816 en mag je gebruik maken van dit ledenvoordeel. 

Bestel via Nh1816 geselecteerde brandpreventiemiddelen tijdelijk met 50% korting. Vanaf 1 juli tot en met september is de korting op de rookmelders verhoogd, u krijgt in plaats van 30% maar liefst 50% korting op geselecteerde brandpreventiemiddelen. Zo is de drempel nog lager om deze producten aan te schaffen en veiliger te wonen. 

Let op: lange levertijden
Door de rookmelderverplichting per 1 juli 2022 zijn de levertijden helaas langer dan gebruikelijk. Het kan zijn dat u, na uw bestelling in de preventiewinkel, iets langer moet wachten op de levering. Ben gerust, dit heeft vooralsnog geen impact op uw dekking van de Inboedel- en/of Woonhuisverzekering

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

man en vrouw praten over verplichting van rookmelders in huis

Rookmelders verplicht

Rookmelders zijn vanaf 1 juli 2022 verplicht in elke woning; op iedere etage en in besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragenVoorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk t/m 30-09-2022.
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt
  • Met jouw kortingscode kan je maximaal 10 producten met korting bestellen
  • Voor alle bestellingen gelden de voorwaarden van Brandpreventiewinkel.nl
  • Momenteel zijn levertijden van brandpreventiemiddelen helaas langer dan verwacht. Houd hier rekening mee bij uw bestelling.
brandweerman staat voor brandweerauto

Lees de brandpreventietips van Nh1816

man checkt rookmelder aan plafond

Rookmelders verplicht vanaf juli 2022

Naar boven