Kostbaarhedenverzekering

Je kostbare bezit uitstekend verzekerd

  • Géén algemeen eigen risico
  • Géén bereddingskosten
  • Expertise bij schade

Nh1816 Kostbaarhedenverzekering

Een huis wordt pas een thuis door alle mooie spullen die u erin verzamelt. Of het nu gaat om uw sieraden, uw muziekinstrumenten of een golfuitrusting. Kostbare bezittingen hebben vaak een bijzondere waarde, en deze moeten dus goed verzekerd zijn met een kostbaarhedenverzekering.

En dat doet u bij Nh1816 Verzekeringen met een kostbaarhedenverzekering met uitstekende polisvoorwaarden en met een prima schadeafhandeling. Sluit ook uw kostbaarhedenverzekering af bij de beste schadeverzekeraar van Nederland!

Veelgestelde vragen

Bijzondere bezittingen hebben vaak een hoge waarde waar een inboedelverzekering niet voldoende dekking voor biedt. Denk aan sieraden, horloges, schilderijen, muziekinstrumenten of bijzondere foto- of filmapparatuur. Met een kostbaarhedenverzekering kunnen die eigendommen goed verzekerd worden. 

Kostbaarheden worden verzekerd op basis van taxatiewaarde. Bij schade geldt de taxatiewaarde tot maximaal drie jaar na dagtekening van het taxatierapport. Onderverzekering is bij taxatiewaarde niet van toepassing.

Uw kostbaarheden zijn in de hele wereld verzekerd. Schilderijen en beeld- en geluidsapparatuur zijn echter alleen in uw woning verzekerd, tenzij dit (verre)kijkers, foto-, film- of video appratuur is. De verzekering geldt ook tijdens het vervoer bij een verhuizing en op weg van en naar een reparateur. 

 


Vind een adviseur in uw buurt


Klantenservice

Over Nh1816 Verzekeringen

Al 10 jaar de beste schadeverzekeraar

Al 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schade- en levensverzekeraar.