Advies op maat

Waarom een onafhankelijke verzekeringsadviseur?

Nh1816 Verzekeringen werkt actief samen met lokale verzekeringsadviseurs. Deze lokale experts geven namelijk advies op maat. Een onafhankelijk verzekeringsadvies. Zo krijgt u altijd het beste product dat aansluit bij uw wensen en betaalt u nooit teveel. Niet voor niets noemen wij de verzekeringsadviseur onze local hero.

Verzekeringsadvies van verzekeringsadviseur

Anno nu is het redelijk uniek in Nederland, verzekeringen uitsluitend aanbieden via de adviseur. Het onderscheidt ons van andere verzekeraars. Veel verzekeraars bieden hun producten namelijk online aan. Nh1816 doet dat bewust niet. Wij staan voor het verzekeringsadvies van de adviseur. De rol van de verzekeringsadviseur is namelijk van onschatbare waarde.

Wat doet een verzekeringsadviseur?

Een verzekeringsadviseur verdiept zich in uw privésituatie en geeft u vanuit al zijn kennis en ervaring het beste advies. Hij denkt proactief met u mee. Dit doet een adviseur voor u:

  • Hij controleert of u kunt besparen op uw verzekeringen, bijvoorbeeld doordat verzekeringen elkaar overlappen of doordat u bent oververzekerd. Maar ook door bijvoorbeeld meer polissen te combineren bij één verzekeraar voor premiekorting;
  • Een verzekeringsadviseur geeft u het beste verzekeringsadvies op maat, passend en afgestemd op uw wensen en situatie;
  • De adviseur controleert met regelmaat uw polissen;
  • Hij ontzorgt u bij schade. De schadeafhandeling doet de adviseur voor u;
  • Een verzekeringsadviseur volgt de marktontwikkelingen op de voet en geeft u proactief advies als de wet- en regelgeving verandert, zodat u altijd goed verzekerd bent en blijft.
     

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Kortom: een lokale adviseur geeft u onafhankelijk verzekeringsadvies op maat. Zo bent u beschermd tegen financiële problemen en risico’s bij schade, zonder dat u teveel betaalt.

Betrokken bij u en uw regio

Ook voor ons is de adviseur van onschatbare waarde. Hij is namelijk onze oren en ogen in de markt. Zo spelen wij actief in op uw wensen en bieden wij de juiste oplossingen om uw financiële zorgen weg te nemen. Zekerheid te bieden. Want uw belang staat voor ons centraal. De adviseur is hierin de sleutel. De verbinding. Tussen u en ons.

Ook overtuigd van de toegevoegde waarde van de verzekeringadviseur? Zoek via onderstaand filter een adviseur bij u in de buurt. Een kennismaking is altijd vrijblijvend!

Verzekeringsadviseur zoeken

adviseurs aan het woord

Adviseurs aan het woord

Lees de inspirerende verhalen.

Elk kwartaal is een adviseur aan het woord. Wat drijft men en wat voegt een lokaal en persoonlijk financieel adviseur toe aan uw situatie?

Naar boven