Waarom een verzekeringsadviseur?

Ontdek waarom het raadzaam is om een onafhankelijke verzekeringsadviseur te raadplegen door gewoonweg vrijblijvend contact op te nemen. Met hun expertise ontvangt u altijd het meest geschikte advies dat naadloos aansluit op uw behoeften, en dit alles zonder onnodige kosten. Bij Nh1816 Verzekeringen werken wij nauw samen met lokale verzekeringsadviseurs. Deze lokale specialisten staan garant voor eerlijk en onpartijdig advies op maat.

Verzekeringsadvies van een professional

Hoewel veel verzekeraars hun producten online aanbieden, doen wij dat niet. Dit komt doordat wij geloven dat de rol van een verzekeringsadviseur van onschatbare waarde is voor zowel u als voor ons. Een verzekeringsadviseur blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, kent uw regio en begrijpt uw persoonlijke situatie. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat hij u het beste kan adviseren, hetzij bij u thuis of in zijn kantoor. Het is dan ook niet voor niets dat wij onze verzekeringsadviseurs beschouwen als local hero.

Wat zijn de taken van een verzekeringsadviseur?

Een verzekeringsadviseur staat u bij in uw verzekeringsbehoeften en gaat vaak verder dan alleen verzekeringen. U kunt ook advies verwachten met betrekking tot zaken zoals hypotheken en pensioenen. De adviseur verdiept zich in uw persoonlijke situatie, voert regelmatige gesprekken over uw doelen, dromen, en zorgen, en denkt met u mee om doordachte beslissingen te nemen over uw verzekeringen. Hij presenteert verschillende opties en legt de voor- en nadelen van deze keuzes duidelijk uit.

Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  • Hij onderzoekt of u geld kunt besparen op uw verzekeringen, bijvoorbeeld door overlappingen tussen verzekeringen te identificeren of door meerdere polissen te bundelen bij één verzekeraar voor (combi)korting.
  • Hij levert persoonlijk advies op maat dat perfect aansluit op uw wensen en situatie.
  • Hij houdt regelmatig uw polissen in de gaten om ervoor te zorgen dat ze nog steeds passen bij uw situatie.
  • Hij biedt ondersteuning bij schadeclaims en handelt deze voor u af.
  • Een verzekeringsadviseur blijft op de hoogte van marktontwikkelingen en voorziet u proactief van advies als wet- en regelgeving verandert, zodat u altijd goed verzekerd bent en blijft.

 

Wat zijn de kosten van verzekeringsadvies?

De kosten voor verzekeringsadvies variëren en zijn afhankelijk van de afspraken die u met de adviseur maakt. U kunt ervoor kiezen om maandelijks een vast bedrag te betalen in de vorm van een abonnement, of u kunt een regeling treffen waarbij de adviseur een deel van de door u betaalde premie ontvangt als vergoeding, of zelfs een combinatie van beide. Goed advies betaalt zich terug!

Onafhankelijk verzekeringsadvies op maat

Kortom, een lokale adviseur biedt u onafhankelijk verzekeringsadvies dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Hierdoor bent u beschermd tegen financiële problemen en risico's bij schade, zonder dat u onnodig veel betaalt.

Nh1816 Verzekeringsadviseurs

Wij stimuleren onze verzekeringsadviseurs om samen met ons iets terug te doen voor de maatschappij en onze leden en verzekerden. Dit noemen wij "Samen betrokken". Voor meer informatie over de initiatieven in het kader van "Samen betrokken" kunt u terecht op deze pagina.  

Betrokken bij u en in uw regio

Ook voor ons is de verzekeringsadviseur van onschatbare waarde, omdat hij fungeert als onze oren en ogen in de markt. Dit stelt ons in staat om actief in te spelen op uw wensen en de juiste oplossingen te bieden om uw financiële zorgen weg te nemen en u gemoedsrust te bieden. Uw belang staat bij ons centraal, en de adviseur speelt hierin een sleutelrol en vormt de schakel tussen u en ons.

Ook overtuigd van de toegevoegde waarde van een verzekeringsadviseur?

Zoek via onderstaand filter een adviseur bij u in de buurt. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend!

Verzekeringsadviseur zoeken

adviseurs aan het woord

Adviseurs aan het woord

Lees de inspirerende verhalen.

Elk kwartaal is een adviseur aan het woord. Wat drijft men en wat voegt een lokaal en persoonlijk financieel adviseur toe aan uw situatie?

Naar boven