Advies op maat

Waarom een onafhankelijke verzekeringsadviseur?

Zodat u altijd het beste advies krijgt, dat aansluit bij uw wensen en u nooit teveel betaalt. Nh1816 Verzekeringen werkt samen met lokale verzekeringsadviseurs. Deze lokale experts geven eerlijk en onafhankelijk advies op maat.

Verzekeringsadvies van verzekeringsadviseur

Veel verzekeraars bieden hun producten online aan. Wij doen dat niet, omdat de rol van de verzekeringsadviseur voor u en voor ons van onschatbare waarde is. Een verzekeringsadviseur weet wat er speelt in de markt, in uw regio en in uw persoonlijke situatie. Daarom zijn wij van mening dat hij u het beste kan adviseren. Gewoon bij u thuis of op zijn kantoor. Niet voor niets noemen wij de verzekeringsadviseur onze local hero.

Wat doet een verzekeringsadviseur?

Een verzekeringsadviseur adviseert u over uw verzekeringen. Vaak staat het verzekeringdadvies niet op zichzelf en krijgt u ook advies over zaken zoals uw hypotheek of pensioen. De adviseur verdiept zich in uw persoonlijke situatie. Hij praat op regelmatige basis met u over uw wensen en dromen maar ook over onderwerpen waarover u zich zorgen maakt. Hij denkt met u mee in oplossingen en helpt u om weloverwogen beslissingen te nemen over uw verzekeringen. Hij legt u verschillende opties voor en maakt voor u de voor- en nadelen van beslissingen inzichtelijk.

Wat regelt een verzekeringsadviseur voor mij:

  • Hij controleert of u kunt besparen op uw verzekeringen, bijvoorbeeld doordat verzekeringen elkaar overlappen of doordat u bent oververzekerd. Maar ook door bijvoorbeeld meer polissen te combineren bij één verzekeraar voor premiekorting;
  • geeft u het beste verzekeringsadvies op maat, passend en afgestemd op uw wensen en situatie;
  • controleert met regelmaat uw polissen, zodat ze blijven aansluiten bij uw situatie;
  • Hij ontzorgt u bij schade. De schadeafhandeling doet de adviseur bijvoorbeeld voor u;
  • Een verzekeringsadviseur volgt de marktontwikkelingen op de voet en geeft u proactief advies als de wet- en regelgeving verandert, zodat u altijd goed verzekerd bent en blijft.

 

Wat kost een verzekeringsadvies?

Dat is afhankelijk van de afspraken die u samen met de adviseur maakt. U kunt bijvoorbeeld iedere maand een vast bedrag betalen in de vorm van een abonnement, maar u kunt ook afspreken dat de adviseur een deel van de door u betaalde premie ontvangt als vergoeding of een combinatie van beide.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Kortom: een lokale adviseur geeft u onafhankelijk verzekeringsadvies op maat. Zo bent u beschermd tegen financiële problemen en risico’s bij schade, zonder dat u teveel betaalt.

Verzekeringsadviseurs aangesloten bij Nh1816

Wij stimuleren onze verzekeringsadviseurs om samen iets terug te doen voor de maatschappij of voor onze leden en verzekerden. Dat noemen wij Samen betrokken. Meer informatie over de Samen betrokken initiatieven vindt u op deze pagina.  

Betrokken bij u en uw regio

Ook voor ons is de adviseur van onschatbare waarde. Hij is namelijk onze oren en ogen in de markt. Zo spelen wij actief in op uw wensen en bieden wij de juiste oplossingen om uw financiële zorgen weg te nemen. Zekerheid te bieden. Want uw belang staat voor ons centraal. De adviseur is hierin de sleutel. De verbinding. Tussen u en ons.

Net zo overtuigd als wij van de toegevoegde waarde van de verzekeringsadviseur? Zoek via onderstaand filter een adviseur bij u in de buurt. Een kennismaking is altijd vrijblijvend!

Verzekeringsadviseur zoeken

adviseurs aan het woord

Adviseurs aan het woord

Lees de inspirerende verhalen.

Elk kwartaal is een adviseur aan het woord. Wat drijft men en wat voegt een lokaal en persoonlijk financieel adviseur toe aan uw situatie?

Naar boven