kinderen wijzen tas aan in het nationaal reddingmuseum

Tot en met december 2024

Ontdek het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers met korting!

Het Nationaal Reddingmuseum is hét museum van het Nederlandse Reddingwezen op zee. Gevestigd in een prachtig monumentaal deel van Den Helder, op Willemsoord. In het museum is van alles te ontdekken wat met water en ‘overleven’ te maken heeft. Van vroeger en van nu.

Tip: Beleef de spectaculaire VR-experience van de Nh1816 reddingboot
‘Volle kracht Vooruit! Man over boord’. De ultieme beleving van het reddingwezen, ervaar je in het Nationaal Reddingmuseum. Een spannende en realistische belevenis van een reddingactie op zee. 

Slechts € 5,- per persoon

Tickets met korting bestellen

  1. Online tickets bestellen is noodzakelijk.
  2. Kies voor de Nh1816-tickets.
  3. Ga naar jouw VerzekeringApp en download bij de Ledenvoordelen je voucher met  jouw gegevens. Toon hem samen met de bestelde tickets bij het museum.
  4. Of download hieronder de kortingsvoucher, vul deze in en neem hem samen met de online tickets mee naar het museum.

Voorwaarden

  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal vijf personen.
  • De korting geldt alleen voor de kaarten vanaf 10 jaar (ook jongere kinderen kunnen op deze kaarten naar binnen).
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Nationaal Reddingmuseum. 
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol

Levensechte reddingsactie op zee

Vanaf nu beleef je een levensechte reddingsactie op zee, en wel aan boord van de Nh1816, de nieuwste en meest moderne havenreddingboot die sinds 2015 bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij in gebruik is.

In deze spetterende virtual reality experience ben je bemanningslid van de nieuwste havenreddingboot van de KNRM, de Nh1816. Je ervaart een reddingsactie en de spanning als je een drenkeling redt. Je pieper gaat, man overboord! Je haast je naar de reddingboot. Snel maak je je klaar en vaart de zee op. De experience maakt het moeilijke en zware werk van de redders zichtbaar. Een ongekende ervaring die je samen met vrienden of familie kunt beleven.

oude boot in reddingmuseum

Maatschappelijk partner van KNRM

In 2008 ontstond de samenwerking tussen Stichting Goede Doelen Nh1816 en de KNRM. Het Reddingmuseum, KNRM en Nh1816 gaan hand in hand. Risico’s vermijden én schade beperken zijn de gemeenschappelijke delers van de drie. Een mooie manier om jong en oud te laten kennismaken met het reddingwezen van vroeger en nu. Lees meer over de steun van Stichting Goede Doelen Nh1816 aan de KNRM.

Naar boven