De Ruimte opzoeken in ZEST Magazine 2021

18 februari 2021

Ruimte in de natuur. Op kantoor of in huis. Of in het heelal? ZEST Magazine staat dit jaar in het teken van ‘Ruimte’. De redactie werkt op volle kracht aan de zevende editie van ons jaarlijkse ledenmagazine, dat wij samen met financieel adviseurs vanuit de Coöperatie Nh1816 uitgeven. Ben je verzekerd bij Nh1816? Maak je dan op voor aantrekkelijke ledenvoordelen en winacties!

Glossy voor 400.000 verzekerden

Halverwege juni verschijnt ZEST Magazine op de mat bij zo’n 400.000 Nh1816 verzekerden. Ga je met ons mee op citytrip? Wil je leren koken als een echte chef kok? En lezen over bekende en aansprekende Nederlanders? Laat je inspireren in ZEST Magazine! Een glossy vol interviews, reportages, verdiepende achtergrondverhalen en tips op het gebied van films, boeken en lifestyle. Daarnaast kun je volop gebruikmaken van vele kortingen op uitjes, voor jou als Nh1816 verzekerde.

Samen met financieel adviseurs

We bieden ZEST Magazine aan in samenwerking met de bij ons aangesloten financieel adviseurs. Zij kunnen een gepersonaliseerde editie uitbrengen met eigen artikelen. Bijvoorbeeld over hun dienstverlening en medewerkers. Dit jaar is het aantal gepersonaliseerde edities ruimschoots verdubbeld. Een recordaantal leden ontvangt daarom dit jaar een ZEST Magazine met daarin een woord of verhalen van hun eigen adviseur. Hier zijn wij trots op. Als landelijke speler staan wij namelijk voor persoonlijke, lokale betrokkenheid bij onze adviseurs, verzekerden én de maatschappij.

Winactie: ZEST fotowedstrijd

Samen met de adviseurs die een gepersonaliseerd ZEST Magazine uitbrengen, hebben wij iets in petto… We organiseren een fotowedstrijd in het thema ‘Ruimte in jouw lokale omgeving’, waarbij jij kans maakt op mooie prijzen! De winnende foto verdient bovendien een plek in ZEST Magazine. Houd de social media van jouw financieel adviseur goed in de gaten. Doe jij ook mee? Lees over de opdracht, jury en prijzen op zest-magazine.nl. (fotowedstrijd 2021 is gesloten)

Meer over ZEST Magazine

Als Nh1816 verzekerde ben je automatisch gratis lid van onze coöperatie en ontvang je jaarlijks ons ZEST Magazine. Hierin vind je onder meer aantrekkelijke ledenvoordelen. Bijvoorbeeld korting voor een dagje uit naar ARTIS, het Spoorwegmuseum of het Nationaal Reddingmuseum.

Van redactie tot vormgeving en verzending… Volg Nh1816 op Instagram en mis niets over ZEST Magazine!

Naar boven