mensen in de sneeuw in het openluchtmuseum

3 december t/m 15 januari 2023

Vier de winter in het Nederlands Openluchtmuseum!

Beleef winterse sferen in het Nederlands Openluchtmuseum. Wandel door het feestelijk verlichte museumpark, geniet van winterse verhalen op de vele historische locaties en dompel onder in alle winterse activiteiten. 

Je Elfstedenkruisje halen, de witte wieven trotseren, een historische wintermarkt ontdekken, je eigen lichtje maken (of zelfs een spatel of een kruk) én natuurlijk je schaatsen onderbinden: bij het Nederlands Openluchtmuseum kan het deze winter allemaal!

Winter van weleer

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vertelt de geschiedenis van het dagelijks leven in Nederland van 1600 tot nu. In het museum ervaar je als bezoeker de winter van vroeger en worden al je zintuigen geprikkeld.

Familie-uitje

Ook de winter beleven in het Nederlands Openluchtmuseum? Als lid van Nh1816 betaal je slechts € 5,- per persoon (i.p.v. € 19,50). Deze winter eropuit met je familie? Dit ledenvoordeel geldt voor maar liefst zes kaarten per lidmaatschap.

Kortingscode aanvragen

Ga naar de VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • De tickets met korting reserveer je op de website van het Openluchtmuseum in de periode tussen 3 december en 15 januari 2023.
  • Je voert de kortingscode in bij het oranje winkelmandje, bij het veld ‘promotiecode invoeren’.
  • Je hebt enkel toegang tot het museum wanneer je een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft.
  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal zes personen.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Nederlands Openluchtmuseum. 
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, op=op!
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.
schaatsende kinderen in het Openluchtmuseum

Beleef de winter in het Openluchtmuseum

De winter in het Openluchtmuseum is een waar spektakel. Loop samen door het feestelijk verlichte museumpark en ontdek bijzondere winterverhalen op de vele historische locaties. Een dag vol plezier voor jong en oud!

 

 

meisje op stelten in openluchtmuseum bij een tram

Maatschappelijk partner van Nederlands Openluchtmuseum

Nh1816 Verzekeringen staat als coöperatieve verzekeraar midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het bieden van steun bij de realisatie van het tramjubileumjaar mede mogelijk te maken via Stichting Goede Doelen Nh1816.

Lees hier meer over de ondersteuning aan het Nederlands Openluchtmuseum.

Naar boven