meisje op stelten in het openluchtmuseum

1 juli t/m 30 september 2023

Beleef de zomer in het Openluchtmuseum

Kom deze zomer het Nederlands Openluchtmuseum ontdekken! Ervaar in de zomervakantie de geschiedenis van ons alledaagse leven. Verhalen komen tot leven door de gebouwen, activiteiten en ambachtslieden. We nemen je mee op reis door de tijd!

Voor slechts € 5,- per persoon. Beperkte beschikbaarheid tickets met korting, op=op!

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm.

De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina. Wil je liever via onze website een kortingscode aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt de code binnen 3 werkdagen per e-mail.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.

Vanaf 1 juni 2023 kan er geboekt worden bij het Openluchtmuseum voor een bezoek tussen 1 juli en 30 september 2023. Zolang tickets met korting beschikbaar zijn.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • De tickets met korting reserveer je op de website van het Openluchtmuseum in de periode tussen 1 juli en 30 september 2023.
  • Je voert de kortingscode in bij het oranje winkelmandje, bij het veld ‘promotiecode invoeren’.
  • Je hebt enkel toegang tot het museum wanneer je een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft. 
  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal zes personen. 
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Nederlands Openluchtmuseum.  
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, op=op!
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.
kinderen in het openluchtmuseum

Wat is er te doen?

Kindererf; dé plek voor kinderen in het Openluchtmuseum!

Het Kindererf vind je in en rondom de Boerderij uit Etten-Leur in het museum, met de bijbehorende Vlaamse schuur. Dit schuurtype wordt wel gezien als een van de mooiste schuurvormen in Nederland. Op het erf en in de boerderij kun je van alles doen, zoals karweitjes (die vroeger heel gewoon waren): water pompen, emmers dragen met jukken, wassen in de tobbe met een wasbord en een (nep)koe melken. Het kindererf wordt in 2023/2024 vernieuwd en verduurzaamd. Hier draagt Stichting Goede Doelen Nh1816 met plezier via een donatie aan bij.

 

meisjes in het openluchtmuseum

Maatschappelijk partner van Nederlands Openluchtmuseum

Nh1816 Verzekeringen staat als coöperatieve verzekeraar midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het bieden van steun bij de realisatie van het tramjubileumjaar mede mogelijk te maken via Stichting Goede Doelen Nh1816. In 2023 en 2024 draagt onze goede doelen stichting bij aan de vernieuwing en verduurzaming van het Kindererf. Hier maken kinderen spelenderwijs kennis met het thema duurzaamheid en leren ze over de effecten die het bewust en onbewust omgaan met ons milieu met zich meebrengen.

Lees hier meer over de ondersteuning aan het Nederlands Openluchtmuseum.

Naar boven