Jaarverslagen

Nh1816 is een stabiele partner met een duurzaam premiebeleid. Onze solvabele positie is zeer sterk. Niet voor niets zijn wij al ruim 200 jaar onafhankelijk. Nieuwsgierig naar onze financiƫle positie? Lees onze jaarbrochures, verslagen, rapporten en statuten.

illustratie van schuddende handen

Corporate governance

Corporate governance heeft betrekking op de manier waarop ondernemingen worden bestuurd en hoe daarop toezicht wordt gehouden. Deugdelijk bestuur beschermt de belangen van de stakeholders en is daarom van groot belang. Nh1816 legt graag uit hoe is gewaarborgd dat het bestuur integer handelt, rekening houdend met de belangen van al haar stakeholders.

afbeelding van de aarde in het heelal

Duurzaam beleggen

Beleggen doen wij duurzaam. Nh1816 is al ruim 200 jaar een zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar. Wij hebben een sterke solvabele positie en een groot hart voor de mens en de maatschappij. Dat kenmerkt ook ons beleggingsbeleid. Wij houden rekening met de maatschappelijke gevolgen. Nh1816 is aangesloten bij de Code Duurzaam Beleggen van het Verbond van Verzekeraars.

Beleidsdocumenten

Verzekeren is zekerheid bieden. Dat betekent ook dat wij integer en transparant zijn. Beleggen doen wij duurzaam en over ons beloningsbeleid, fraudebeleid en herstelkostenregeling zijn wij helder.

Naar boven