26 juni t/m 31 december 2020

Ontdek het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers met korting!

Het Nationaal Reddingmuseum is hét museum van het Nederlandse Reddingwezen op zee. Gevestigd in een prachtig monumentaal deel van Den Helder, op Willemsoord. In het museum is van alles te ontdekken wat met water en ‘overleven’ te maken heeft. Van vroeger en van nu.

Een bezoek aan het museum is een leuke en leerzame interactieve belevenis. Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt in de windtunnel. Beleef de wilde zee als een echte redder op de vaarsimulator. 

Slechts € 4,50 per volwassene en € 3,50 per kind.

Tickets met korting bestellen
Online tickets bestellen is verplicht. Reserveer een datum en tijd en kies voor de Nh1816-tickets. Download hieronder de kortingsvoucher, vul deze in en neem hem samen met de online tickets mee naar het museum.

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden (naar uw relatie- of polisnummer kan bij de kassa worden geïnformeerd).
  • Geldig t/m 31 december 2020.
  • Online tickets bestellen is verplicht. Reserveer een datum en tijd en kies voor de Nh1816-tickets. Neem de geprinte kortingsvoucher mee naar het museum.
  • Volwassene € 4,50 p.p., kind € 3,50 p.p. of familiekaart á € 15,- (2 volwassenen en 2 á 3 kinderen).
  • Geldig voor maximaal 5 personen.
  • Print de voucher en wissel deze in bij de kassa voor verrekening van de korting.

Maatschappelijk partner van KNRM

In 2008 ontstond de samenwerking tussen Stichting Goede Doelen Nh1816 en de KNRM.  Het Reddingmuseum, KNRM en Nh1816 gaan hand in hand. Risico’s vermijden én schade beperken zijn de gemeenschappelijke delers van de drie. Een mooie manier om jong en oud te laten kennismaken met het reddingwezen van vroeger en nu. Lees meer over de steun van Stichting Goede Doelen Nh1816 aan de KNRM