Gezin dagje uit op het strand

Verzekeringskantoor

Particuliere schadeverzekeringen afsluiten bij Nh1816

Een particuliere schadeverzekering van Nh1816 sluit u eenvoudig af via een van onze lokale verzekeringsadviseurs. Nh1816 Verzekeringen is een zelfstandige, onafhankelijke coöperatieve verzekeraar en verzekert al 200 jaar huis en haard. Wij zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Oudkarspel en zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote schadeverzekeraar. Voor al uw verzekeringen op het gebied van vervoer, wonen, recreatie, aansprakelijkheid en rechtsbijstand kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over onze dienstverlening en particuliere schadeverzekeringen.

Beste schadeverzekeraar van Nederland

Nh1816 Verzekeringen is door adviseurs al 14 jaar uitgeroepen tot de Beste schadeverzekeraar van Nederland! Met een ruime voorsprong op de concurrentie en een fraai waarderingscijfer (9,1) is het inmiddels voor de negende keer op rij dat Nh1816 als beste uit het onderzoek komt. Mede door deze reputatie maken wij een sterke groei door en beheren we momenteel meer dan 2 miljoen verzekeringspolissen. Daarnaast zijn wij in 2020, 2021, 2022, 2023 én 2024 met een Gouden Lotus Award uitgeroepen tot beste woonverzekeraar van Nederland. Wilt u meer weten over onze aanpak en particuliere schadeverzekeringen? Bekijk ons volledige aanbod aan verzekeringen. De beste verzekering sluit u af bij de beste schadeverzekeraar van Nederland!

Waarom uw particuliere schadeverzekeringen onderbrengen bij Nh1816?

Onze klanten beoordelen onze service en dienstverlening met gemiddeld een 9,1. En onze adviseurs beoordelen ons met een 8,5. Hiermee zijn wij opnieuw verkozen tot beste schadeverzekeraar van Nederland. Hiernaast kunt u bij Nh1816 uw verzekeringspolis eenvoudig online ontvangen, profiteert u van prima verzekeringsproducten en een eerlijke en voordelige premie. Door onze nauwe samenwerking met uw lokale verzekeringsadviseur bieden wij een optimale service via onze adviseurs. De verzekeringsadviseur neemt uw zorgen uit handen.

Een particuliere schadeverzekering afsluiten

Wanneer u een van onze particuliere schadeverzekeringen wilt afsluiten dan kunt u via onze website eenvoudig een adviseur bij u in de regio vinden. Aan de hand van de getoonde contactgegevens kunt u snel in contact komen. De adviseur kan u helpen bij het bepalen van de juiste particuliere verzekeringen en extra dekkingen voor uw persoonlijke situatie. Deze adviseur is uw aanspreekpunt en kan u altijd helpen bij problemen, vragen of schade. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en dat er iemand voor u klaar staat indien u schade heeft.

Naar boven