Vragen over prolongatie

Prolongatie betekent het verlengen van uw verzekering. Jaarlijks verlengen wij uw verzekering(en). Op deze pagina leest u de antwoorden op veelgestelde vragen over prolongatie.

Aan het verzekerd zijn bij Nh1816 Verzekeringen is het automatische gratis lidmaatschap van de Coöperatie Nh1816 verbonden. Via de Coöperatie vult Nh1816 haar maatschappelijke betrokkenheid in. Een deel van de winst die we maken, geven we als maatschappelijk dividend terug aan de samenleving waar we deel van uitmaken. 

Als lid van de Coöperatie kunt u profiteren van Ledenvoordelen die wij samen met maatschappelijke partners organiseren en aanbieden. Bekijk de informatie over de diverse ledenvoordelen op onze website of lees erover in de laatste uitgave van ZEST Magazine.

U ontvangt van ons een bericht over de prolongatie. Het kan zijn dat de premie en/of de voorwaarden zijn gewijzigd.

Vul in de onderstaande balk uw polis- of combinummer in. Klik op zoeken, vervolgens ziet u de juiste gegevens. Hier leest u ook de wijzigingen.

Zoekt u een eerdere prolongatie? Klik op de button om de prolongatie op te vragen. Prolongaties vanaf mei 2012 kunt u hier opvragen.

Naar historische prolongatie >

Op de aparte premienota ziet u de premie die het nieuwe verzekeringsjaar gaat betalen. Heeft u vragen over de prolongatie? Neem gerust contact op met uw verzekeringsadviseur.