tussenpersoon verzekeringen op de foto

Tussenpersoon verzekeringen

Al ruim 200 jaar lang verzekert Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schadeverzekeraar. Nh1816 levert haar verzekeringen door middel van een tussenpersoon. Aan deze tussenpersoon wordt veel waarde gehecht en dus ook veel aandacht gegeven.

Wanneer u uw verzekeringen gaat afsluiten heeft u diverse opties. U kunt de verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeraar afsluiten, u kunt ze online via een vergelijker vinden of u kunt gebruik maken van een tussenpersoon in verzekeringen. Wanneer u besluit om een verzekeringstussenpersoon te nemen dan kan deze u flink wat werk uit handen nemen.

Wij geven om onze tussenpersonen en verzekeringen

Als het om particuliere schadeverzekeringen gaat, is Nh1816 Verzekeringen inmiddels de onbetwiste marktleider van Nederland. Niet in omvang en niet op basis van centimeters dikke jaarverslagen, maar wel op zaken die er voor de tussenpersonen en verzekeringen echt toe doen:

  • administratieve dagverwerking (binnen 24 uur de polis in huis);
  • volledige elektronische administratie (óók mutaties en schademelden) met het meest functionele extranet in de markt;
  • polissen en correspondentie elektronisch voor de klant beschikbaar óók via een eigen App;
  • uitstekende telefonische bereikbaarheid (géén callcenter en géén wachttijden aan de telefoon);
  • zakendoen op basis van een persoonlijke benadering (wij werken met korte lijnen);
  • uitstekende producten met goede premiestelling;
  • adequate verkoop- en marketingondersteuning;
  • private Label marketingconcept (eigen merkbeleving creëren bij de klant);
  • leuke ledenvoordelen voor Nh1816 verzekerden;
  • advisering bij kantoorautomatisering van een tussenpersoon.

Misschien komt u op onze site dingen tegen die u aanspreken. Wellicht ziet u standpunten of opmerkingen waarin u uw eigen ideeën terugvindt. Als dat het geval is, nodigen wij u uit om eens kennis met ons te maken! 

Op zoek naar een verzekeringstussenpersoon?

Nh1816 Verzekeringen biedt haar verzekeringen aan via een lokale tussenpersoon. Hij kent uw regio als geen ander en is op de hoogte van de producten en diensten waar uw situatie om vraagt. Verzekeren vraagt in onze overtuiging dan ook om laagdrempelige service door een tussenpersoon van vlees en bloed in de buurt in plaats van met een onpersoonlijk callcenter ergens ver weg. De tussenpersoon in uw buurt helpt u bij het samenstellen van uw persoonlijke verzekeringspakket. En als er een beroep op de verzekering gedaan moet worden, is hij uw belangenbehartiger en vraagbaak. Onze tussenpersonen staan voor u klaar om verzekeringsadvies te geven over bijvoorbeeld uw autoverzekeringcaravanverzekering,woonhuisverzekeringgezinsrechtsbijstandverzekering of ongevallenverzekering.

Vind een tussenpersoon in uw buurt

Naar boven