Stacaravanverzekering

Verzekerd van zorgeloos recreëren

  • Uitstekende voorwaarden en schadeafhandeling
  • Inboedel kan worden verzekerd
  • Dekking voor verhuur mogelijk

Stacaravanverzekering

U beleeft in uw vrijetijd veel plezier aan uw stacaravan. Die beschermt u daarom graag met een goede verzekering. Schade aan de caravan, een aanbouw, de inboedel, diefstal van tv of geluidsapparatuur. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten.

Uw stacaravan en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn. En dat doet u bij ons met een stacaravanverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Aanvullende dekkingen

Inboedel

De in de stacaravan aanwezige inboedel kunt u tegen nieuwwaarde meeverzekeren. Dat doet u door de waarde van de inboedel bij het aanvragen van de verzekering apart op te geven.

Verhuur

Als de stacaravan tijdelijk aan particulieren wordt verhuurd, dan kan de periode van verhuur worden meeverzekerd. De aanspraklijkheid van de verhuurder is in dat geval voor maximaal € 500.000,- meeverzekerd.

Polisvoorwaarden

Stacaravanverzekering 1900

Veelgestelde vragen

Stacaravans kunnen verzekerd worden als die in Nederland of tot maximaal 50 km daarbuiten in Duitsland op een vaste plaats staan. In België kunnen stacaravans niet verzekerd worden. 

Als de stacaravan tijdelijk aan particulieren wordt verhuurd, dan is dekking op de stacaravanverzekkring mogelijk gedurende de periode van verhuur. Vraag uw verzekeringsadviseur naar de mogelijkheden.

Als bij het afsluiten van de verzekering de waarde van de inboedel apart is opgegeven, dan is de inboedel naar nieuwwaarde verzekerd.

Verzekeringskaart

Verzekeringskaarten maken informatie over de stacaravanverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een stacaravanverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt


Klantenservice