i.v.m. het Coronavirus

Vragen over uw reisverzekering?

Via onze nieuwspagina over het coronavirus en de reis/annuleringsverzekering informeren wij u de veelgestelde vragen over reizen, het coronavirus en hoe Nh1816 daarmee omgaat. Neem bij overige vragen altijd contact op met uw verzekeringsadviseur.

Noodsituatie?

Is er sprake van een noodsituatie en uw tussenpersoon is niet (meer) telefonisch bereikbaar? Dan kunt u ons noodnummer bellen. Ons noodnummer is dag en nacht bereikbaar.

Bel: 088 - 112 1816

 

Schade melden

Heeft u schade? Meld de schade bij uw adviseur. Hij begeleidt u bij de schademelding en ontzorgt u. De adviseur houdt u op de hoogte van de schadeafwikkeling, houdt contact met Nh1816 Verzekeringen en beantwoordt uw vragen

Ruitbreuk in of aan uw woning?

Is er sprake van ruitbreuk in of aan uw woning en wordt deze schade gedekt conform onze polisvoorwaarden? Neem contact op met Uniglas via onderstaand nummer.

Bel: 088 - 8640016

Uniglas zorgt voor het plaatsen van een noodvoorziening en zorgt voor de vervanging van de gebroken ruit. Wij ontvangen rechtstreeks de nota van Uniglas en zorgen voor de verdere financiële afwikkeling.

De schade dient u tevens te melden bij uw verzekeringsadviseur.

 

Autoschadeherstel

Voor autoschade werken wij samen met gespecialiseerde schadeherstelbedrijven. Dit heeft een aantal voordelen. Zo betaalt u alleen eigen risico bij ruitvervanging, krijgt u gratis een vervangende auto tijdens de reparatieperiode en is er altijd een aangesloten herstelbedrijf bij u in de buurt.

Postcode of plaats

Afstand

Soort schadeherstel

Let op! Selecteert u "Autoruit" en staat uw merk er niet tussen? Dan kunt u gebruik maken van de onderstaande landelijke autoruit schadeherstellers.

Landelijke autoruit schadeherstellers

Naast de lokale autoruitschadeherstellers werken wij samen met de volgende landelijke herstellers:

A.A.S. schadeherstel

 0800 - 530 00 00


 

ABS Autoherstel

0900-661 11 11

Afspraak maken