Gezinsrechtsbijstandverzekering

Juridisch sterk met de rechtsbijstandverzekering van Nh1816

  • Géén eigen risico
  • Rechtsbijstandverzekering zonder verplichte combinaties
  • Gratis advies over verzekerde modules
  • Aparte rechtsbijstand voor verkeer & vakantie

Nh1816 Gezinsrechtbijstandverzekering

In uw recht staan wil nog niet zeggen dat u uw recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al lang geen luxe meer. In allerlei situaties kunt u in een conflict met anderen terecht komen. Omdat u werkt, bezit hebt, aan het verkeer deelneemt, een huis hebt of huurt of omdat u burger ten opzichte van een overheid bent! Daarom is het belangrijk een goede rechtsbijstandverzekering te hebben.

T.V-programma’s staan bol van dat soort conflicten. Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief. En dat doet u bij ons met een rechtsbijstandverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Opties

Keuze van rechtshulpverlener

De Nh1816 gezinsrechtsbijstandverzekering is er in twee varianten.

De rechtshulp die wordt verleend kan worden gegeven door de juridische specialisten van ARAG Rechtsbijstand of die van DAS Rechtsbijstand. De inhoud van de polisdekking van de beide varianten is gelijk. De kwaliteit van de dienstverlening van ARAG of DAS bepaalt uw keuze. Uw verzekeringsadviseur helpt u daarbij. 

Veelgestelde vragen

Nee, niet zonder meer. Met uw rechtsbijstandverzekering krijgt u toegang tot de dienstverlening van gespecialiseerde juristen en verhaalsmedewerkers van DAS Rechtsbijstand. Meldt u een zaak, dan gaat een specialist voor u aan het werk om het conflict voor u op te lossen. Blijkt dat daarbij een advocaat nodig is, dan schakelt de rechtsbijstandsjurist die voor u in. In dat geval betaalt de rechtsbijstandverzekering in Europa de advocaatkosten tot maximaal € 60.000,-.

Nee, op de gezinsrechtsbijstandverzekering is geen eigen risico van kracht. Alleen als u in een zaak een eigen jurist wil inschakelen betaalt u een eigen risico. 

Het financieel belang van een zaak die u aanmeldt moet minimaal € 175,- zijn.

Als u daarvoor de aparte module op uw rechtsbijstandverzekering hebt meeverzekerd, dan kunt u een beroep doen op scheidingsmediation. U moet minimaal drie jaar getrouwd of geregistreerd partner zijn geweest. Als na de mediation een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding wordt gedaan, dan krijgt u ook hulp van een advocaat.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de gezinsrechtsbijstandverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een rechtsbijstandverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt


Klantenservice