directie Nh1816 Verzekeringen

Waarom een

Intermediair verzekeraar?

Lokale financieel adviseurs selecteren het verzekeringsaanbod voor hun klanten beter dan wie ook. Wie op internet bijvoorbeeld naar ‘autoverzekering’ zoekt, krijgt zeer veel resultaten. Bijvoorbeeld van vergelijkingswebsites die uit zijn op commissies. Het is bijna onmogelijk voor een consument om daaruit de beste verzekering te selecteren.

Zij zien vaak door het grote verzekeringsaanbod, de best passende verzekering voor hun situatie niet meer. Daarom is een consument naar onze overtuiging beter af met de dienstverlening van een adviseur in de regio. De adviseur weet wat nog meer belangrijk is naast een voordelige premie en stemt de verzekering af op de persoonlijke situatie. Bekijk hier al onze aangesloten adviseurs.

logo adfiz 2020 winnaar beste schadeverzekeraar particulier

Intermediair verzekeringsmaatschappij

Nh1816 is 100% een..

Nh1816 Verzekeringen is overtuigd van de waarde van een lokaal financieel adviseur bij de advisering van particuliere schadeverzekeringen. Wij zijn een 100% intermediair verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat wij exclusief samenwerken met onafhankelijke adviseurs en niet direct verkopen.

De financieel adviseur is in staat om een consument maatwerk te leveren bij de keuze voor het juiste verzekeringsproduct. De adviseur bewijst tevens zijn waarde gedurende de looptijd van de verzekeringen bij schade of wijzigingen in de leefsituatie van de klant. Hij legt daarbij duidelijk uit wat de beloning is die hij daarvoor vraagt en of deze bij de verzekeraar vandaan komt of bij de klant zelf. Herkent u zich in onze opstelling? Dan nodigen wij u uit om verder kennis te maken.

Samenwerking tussen adviseur en Nh1816 Verzekeringen

Ervaringen met Nh1816

Nh1816 Verzekeringen is één van de laatste verzekeraars in Nederland die het intermediaire distributiemodel omarmen. Wij geloven dat het model met de lokale financieel adviseur het beste is. De adviseur staat naast de klant en wij als verzekeringsmaatschappij staan als business partner naast de adviseur. Dat is de centrale gedachte bij Nh1816 Verzekeringen. De klant die het advies op prijs stelt verzekert zich immers primair bij de financieel adviseur waar hij of zij verzekert is, en niet bij een verzekeringsmaatschappij. Mede door deze strategie weten wij onze kwaliteit als verzekeraar en de kwaliteit van de dienstverlening te borgen. De onafhankelijke adviseurs verkiezen Nh1816 Verzekeringen al 14 keer tot beste schadeverzekeraar van Nederland.

Naar boven