Medewerkster van Nh1816 aan het werk op de computer

Wij zijn

Nh1816

Als particuliere schadeverzekeraar werken wij hecht samen met onafhankelijke financieel adviseurs. Wij geloven dat local hero's het beste persoonlijke advies bieden. Leer ons beter kennen!

Herken jij je in ons DNA?

Wij leren jou graag beter kennen. Maak verder kennis met ons!

collega nh1816 Verzekeringen

Wij zijn Deskundig

Al ruim 200 jaar focust Nh1816 zich op particuliere schadeverzekeringen. Dat doen we bewust. Dankzij onze kennis en ervaring groeien wij hier steeds verder in door.

collega Nh1816 Verzekeringen

Wij zijn Klantgericht

Bij ons geen keuzemenu; wij nemen persoonlijk de telefoon op. Verzekerden geven ons gemiddeld een 9,1 voor service. Onze VerzekeringApp biedt gemak én overzicht.

collega nh1816 Verzekeringen

Wij zijn Betrokken

Samen zijn we betrokken. Vanuit de coöperatie Nh1816 zetten wij ons samen met local hero's volop in voor diverse initiatieven die onze omgeving mooier maken.

groepsfoto nh1816 verzekeringen tijdens eerste paal ceremonie

Wij zijn Nuchter

Onze roots liggen in Oudkarspel, aan de Dorpsstraat. Daar zijn we nog steeds gevestigd. Wij blijven dichtbij onszelf en zijn informeel en laagdrempelig.

medewerker nh1816

Wij zijn Betrouwbaar

​Bij Nh1816 vertrouwen wij op elkaar en de financieel adviseurs die met ons samenwerken. Wij werken samen aan begrijpelijke producten en voorwaarden.

medewerker nh1816

Wij zijn Duidelijk

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Helder en transparant. Wij maken duidelijke keuzes en communiceren die in begrijpelijke taal.

Handen schudden

Samen dichtbij verzekerden

Via jou, als financieel adviseur, staat Nh1816 dichtbij verzekerden. Als expert op jouw vakgebied sta je met de voeten in de klei. Je kent jouw klanten goed en weet daarom als geen ander wie ze zijn en waar zij behoefte aan hebben. Zo kun je het beste persoonlijke advies bieden. Dáár gaat het om. Mensen willen verzekeren wat voor hen noodzakelijk is, zodat ze zich daarna weer kunnen richten op belangrijke dingen. Hun gezin of hobby bijvoorbeeld. Bij Nh1816 begrijpen wij dat; wij zien daarom een enorme meerwaarde in adviseurs die het overzicht bewaken. Nu en in de toekomst.

Groepje wielrenners lacht in de camera

Samen maatschappelijk betrokken

Bovendien zien wij jou als betrokken ondernemer. Zichtbaar in je eigen omgeving, als een ‘local hero’ die klanten ontzorgt bij hun financiën en schades. Maar je klanten kennen jou ook als de ouder die zijn kinderen naar dezelfde basisschool brengt. Of als bestuurslid van de lokale hockeyvereniging, waar je met jouw kantoor ook sponsor van bent. Vanuit de coöperatie Nh1816 willen wij jou daarbij helpen. Samen werken wij aan lokaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Bijvoorbeeld door een lokaal sportevenement voor het goede doel te steunen.

adviseurs aan het woord

Adviseurs aan het woord

Lees de inspirerende verhalen.

Elk kwartaal is een adviseur aan het woord. Wat drijft men en wat voegt een lokaal en persoonlijk financieel adviseur toe aan uw situatie?

Naar boven