Schadeverzekering aanvragen

Schadeverzekering

Het belang van een goede schadeverzekering

Schade veroorzaken of schade lijden is heel vervelend, zeker wanneer u hiervoor niet verzekerd bent. Daarom is het belangrijk om een goede schadeverzekering af te sluiten. Bij een adviseur van Nh1816 Verzekeringen vraagt u eenvoudig een schadeverzekering aan met uitstekende voorwaarden en een eerlijke premie. Bij vragen, advies of schade kunt u bij uw eigen adviseur in de regio terecht, wel zo prettig. Hiermee bent u gegarandeerd van echte service, persoonlijke dienstverlening en iemand die altijd voor u klaar staat! 

Nh1816 is de beste Schadeverzekeraar van Nederland

Nh1816 Verzekeringen is al 13 keer verkozen tot de beste schadeverzekeraar van Nederland! En daar zijn wij trots op. Uit onderzoek van Adfiz, een overkoepelende organisatie van Nederlandse verzekeringsadviseurs, blijkt dat Nh1816 het beste scoort op het gebied van schadeverzekeringen. Wilt u ook verzekerd zijn bij de beste schadeverzekeraar? Zoek dan een adviseur bij u in de regio en sluit uw verzekeringen af bij Nh1816 Verzekeringen! Bekijk hier al onze lokale adviseurs. 

Waarom kiezen voor de Nh1816 schadeverzekering?

Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar. Wij onderscheiden ons door een stabiel beleid en innovatieve oplossingen. Nh1816 groeit met name de laatste jaren zeer sterk. Met ruim 1,2 miljoen verzekeringspolissen en met een premievolume van ruim € 217 miljoen behoren wij bij de belangrijkste verzekeraars van particuliere risico's. Nh1816 Verzekeringen is sinds 1816 gevestigd in het Westfriese Oudkarspel, waar we ons inmiddels hebben ontwikkeld tot een middelgrote schade- en levensverzekeraar die uitsluitend samenwerkt met professionele verzekeringsadviseurs. Lees hier meer over onze organisatie.

Voordelen van onze schadeverzekeringen

  • uitstekende voorwaarden en een scherpe premie;
  • speciale combikorting bij afname meerdere verzekeringen;
  • verzekerd bij de beste Schadeverzekeraar van Nederland;
  • persoonlijke dienstverlening van een adviseur bij u in de buurt.

Onze schadeverzekeringen

Nh1816 biedt schadeverzekeringen aan op het gebied van vervoer en mobiliteit, wonen, recreatie en reizen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en leven en welzijn. Onze verzekeringen hebben prima voorwaarden en een concurrerende premie. Wanneer u meerdere verzekeringen onderbrengt bij Nh1816, profiteert u bovendien van onze speciale combikorting. Deze combikorting kan wel oplopen tot 10%.Lees hier meer over onze combipolis.

Vind een adviseur in uw buurt