Hobbytractor verzekering

  • Dekking voor schade aan anderen (WA)
  • Hobbytractoren met een gewicht tot maximaal 3.500kg
  • Voordelige premie
  • Extra pakketkorting op overige verzekeringen

Met onze hobbytractorverzekering kunt u met een gerust hart aan de slag, wetende dat u goed verzekerd bent. Gebruikt u uw tractor hobbymatig en niet voor betaald werk? En is de tractor niet zwaarder dan 3.500kg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw hobbytractor kunt u toevoegen aan uw combipolis met pakketkorting. Het gebruik van een hobbytractor is niet zonder risico. Om uzelf financieel te beschermen tegen mogelijke schadeclaims, kunt u uw hobbytractor WA verzekeren. Zo bent u verzekerd voor schade aan anderen en/of andermans eigendommen veroorzaakt door het gebruik van uw hobbytractor.

Dekkingen Hobbytractorverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De basis van onze hobbytractorverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u aansprakelijk bent voor schade, die u met uw hobbytractor toebrengt, verzekerd is. Wij vergoeden schade die met of door uw hobbytractor (of gekoppelde aanhanger) bij hobbymatig en privégebruik wordt veroorzaakt.

Onder hobbymatig gebruik wordt verstaan: Het onbetaalde werkrisico met de tractor tijdens bijvoorbeeld privé maaien en vervoer van privézaken.

Volgens Europese richtlijnen moet de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan materialen) voor minimaal € 1.300.000,- verzekerd zijn. Nh1816 verzekert tot € 2.500.000,- voor zaakschade. Voor letselschade verzekert Nh1816 volgens de richtlijn tot € 6.450.000,-. Uw aansprakelijkheid als eigenaar van een hobbytractor is bij Nh1816 dus prima verzekerd.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Verzekeringskaarten

Onze verzekeringskaarten geven in één overzicht aan wat er wel en wat er niet verzekerd is binnen een bepaalde dekking. We hebben één overzichtelijke verzekeringskaart voor de aanhangwagenverzekering

Veelgestelde vragen

Verzekeringen

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering

vrouw rijdt verzekerd rond in een oldtimer

Oldtimerverzekering

Mannen laden bestelauto met verzekering uit

Bestelautoverzekering

man en vrouw rijden rond op verzekerde motoren

Motorverzekering

Vind een adviseur in uw buurt

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven